[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
Na呢咁
等收皮啦na,全部都海軍鬥水兵
就黎廢過pcs
lck想嬴 買返rookie the shy依D人咪得
可以學lpl meta
你叫rookie同the shy 入geng最後咪又係保ruler
而家講到好似DWG已經出咗局咁
好似係G2俾人睇低多啲喎
G2成日扼機打,永遠唔知會出幾多力
之前都成班人話fnc被3比0啦
然後係fnc 2:0個陣好多人都話fnc 3:0
真係睇得出心態幾差 落後緊有時直頭亂打
有年skt係咁41分推 同一開始換線個期d比賽前面真係幾悶
講運營方面 我一直覺得S5開始EU已經勁過韓仔
當年中韓逆EU都仲係玩緊控線
EU直接速推流 全世界都跟佢玩
韓仔以前係勁在視野佈展同個人能力
依家冇咗眼石 JG綠刀 冇得視野海嘅情況下
點樣插一隻刁鑽嘅眼
令隊友可以TP繞後同睇到對面動向先係關鍵
而韓仔呢方面反而冇以前做得咁好
個人能力更加唔使講其他已經追哂上嚟 差距極少
仲未計LCK依家同以往LPL隊一樣 BP極易估,角色池細
咁睇落英多左咁多隻 但變化都無咩點多到
同埋今年無咩pick奇怪英 有年g2派克中路幾好睇
S5係全世界都逆EU速推+上路分推
其實唔關韓仔事 但人嘅印象就係韓仔比賽極慢極悶
S7 SSG插到成個圖都眼
t1好似專注曬係綜藝同宣傳個邊咁
依家都未到選手完約時期
又冇份打世界賽
都冇嘢好搞嫁喇
DWG點都睇落勁D啦 G2失誤又多

DWG D執行力勁超多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞