[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
其實唔可以怪lpl 買走哂d韓仔
lck自己前幾年搞得好柒 d中遊隊為咗保級簽d老野唔比機會新仔
今年去lpl個個samd 都抱怨過呢樣野
lck d打法就係拖 然後30分鐘打場團分輸贏
20分鐘可以一個頭都冇
主要係無左眼石
放既眼數目小左
加上前中期多左好多objective搞到逼你打交
而且由S8 msi之後開始中上影響不斷加強
逼你打中上野打架,導致到不斷鬥技術鬥小團戰
lck d青秀比人買哂得返班老餅,反應唔夠人快咪搞到咁
GENG個press conference
Rascal同life唔見左人影
drx 8強應該連大快活都打唔贏
派Bdd同Clid去就夠啦
以前都唔係咁啦
你有冇睇過㗎
咁係點呀
而家記得返了,眼石應該係幾個season前改既?
逼打交好似一路以黎都係拳頭既目標
lck青訓俾人買哂就真係無留意
S3 lck發明速推陣
之後一直玩速推+營運打到S6
係S7WC先開始係妹妹妹meta
正確D講係ssg vs lz果個8強開始
drx mid late根本冇macro可言,仲話營運
LCK D選手斷哂層 教練團仲停留仲係S7年代
我覺得同韓仔唔想做戰犯都有關係
開始注重自己kda
s3 s5同s6 skt惡過狗啦
成日call 打野嚟中路搞對面
twitch youtube唔見
支那平台?
你講速推即係一攞左兩三個頭就開始不斷兩/三路分推慢慢磨資源加大個gold lead?
https://www.douyu.com/topic/doinb_s10?rid=252140
PTT見到
見到doinb屌唔係屌上路
反而係屌中路無腦出沙王
咁上路大部份時間都的確係打得好過BADD
rascal冇咩好屌
詳情你睇返S3 all star
果陣打強國打到無得還手
絕對唔係妹
其實如果佢打S10 應該都冇champ pool問題
TF galio會比人ban 但仲有球女沙皇sylas玩 同埋佢今年好似pick過jayce
係FPX下路+JG太廢舉唔起姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞