[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
廢又未至於,但就做唔到fnc以往中路咁關鍵時刻make play去carry隊友
nemesis真係差到爆
睇返summer啲數據,kda係尾4,G/m係明顯輸3頭馬車,kill participation係包尾
齋睇數據真係諗唔明fnc係點出線
真係廢,你睇我#478先
去Drx炸
IG打KT game3 pick菲歐拉係因為ning突然揀趙信
咁樣傳消息法, 唔怪得LS咁怕講野
佢本來剩係想講佢本身 "唔知但都會估到既野"
但咁爆出黎當左真咁, 都唔知su唔supposed俾人知既
LS仲話fnc理想係要換4, 一係留rekkles, 一係留selfmade
都仲未知唔會唔會咁做
幾條友(戰術上)唔夾係mic check都會發現到, 唔洗知情人士爆啦
nemesis underperform又係換硬, 又唔係friend
hyli rekkles 同selfmade都唔係問題
戰術唔夾係教練問題啦 不過rekkles老屎忽又好難叫得郁
問題係成隊唔夾
Rekkles 同 Nemesis 打法保守
另外3個,特別係Hyli 同Bwipo 都好鐘意make play
聽佢哋voice comm 都覺得佢哋夾得好辛苦
講到咁仲點夾落去s8都拎出黎鞭應該真係非常不滿
睇返上年G2對蛋黃
G2贏其中兩場都係因為Perkz隻xayah同kaisa
今年ad無乜邊隻英好似上年咁carry到全隊 G2應該收得皮
睇caps同wunder會唔會1打9嫁姐
對perkz同jankos已經冇期望
Licorice比C9踢咗
睇番geng之前啲公關片都幾痴線
食飯都要屌新人? 打下街機都要話輸咗既話要OT打排位 點解clid會話中意呢到多 睇唔透
因為人哋playoffs爆seed
小組賽都正常
係個bo5先柒
再講 上年世界賽FNC全隊打得最好嗰個係佢
Game3前中上輔教練都好似死左一半咁,全靠JKL同Karsa頂住。

Karsa 心諗,屌你老母, 8強先黎史詩級大爆炸,又黎多次S8演鳩我
笑死
「NA最強上路」都俾人踢
可能又200萬美金買人
完playoffs嗰陣C9 仲喺片話下年原班人馬
轉個頭Licorice被通知被踢
依個係咩料

頭2round都唔知咩pick同戰術
可能幫369練手感
selfmade幾勁
完全痴線啲氣氛個上路啲態度差到
Clid同doinb熟應該知好多野啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞