[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
幾時整雙淘汰
playoff好撚悶
Bin唔撚玩ornn又唔自私
依家係theshy死唔玩坦?
Theshy明明話唔介意玩坦 因為操作簡單無腦
今季theshy無玩ornn 熊?咪又係照輸
Theshy以前玩坦又贏到?依家贏唔到係咩問題?
玩坦玩到輸出都高過ad
係咪要theshy玩坦每場都要秒對面ad先叫玩得好
你比theshy拎坦ad又係carry唔起
Ad無carry能力都算 可以學fpx咁樣玩成隊養肥lwx
但問題係垃圾ning同baolan 2個啲野輔連洞勁到
Baolan唔識遊走跑線剩係識賴係線但2v1又比唔到壓力對面ad
連mark咁垃圾都覺得baolan零威脅係咁跑線
垃圾ning有邊隻野核玩得好
閪鹿豹女無隻識 係得炮叔鏡爪敢揀但玩得廢比花生屌打
野輔聯動得勁你都起碼可以養肥上/中/ad
野輔聯動垃圾到咁咪永遠3路都打少過人啦
Theshy今年廢左係事實 但廢得過野輔ad?
clid都off meta
Rumors 垃圾隊淨係Spica BJ留
TSM 想買Licorice Import下路
大清應該退?
Viper lehends
又踢大清 當佢波咩
而家係話
Licorice/Impact, Spica, BJ, 大清/Import, Import
TL Alphari Santorin
DIG Sneaky Aphromoo

SnowFlower都買嘅話應該撞穿咗個腦
Lehends 就邊有咁易
佢一係繼續TSM 一係退㗎喇
仲點會去第度
大清唔知打唔打多年呢
Import support 都幾難唔勁過Bio好多
夏季再打
Spring split doesnt matter
仲有咩隊收佢
仲留 Bjersen cls
買Jensen/Poe 過嚟好過啦
咁S10佢喺NA都算係巔峰 carry到冠軍
但世界賽打得勁差
TSM 無理由淨係 aim LCS冠軍掛
最少都要aim worlds 8強啦
尤其係今年咁恥辱性出局
大把退休隊
開下stream娛樂下算啦
NA傳統勁旅仲有C9未去過,大清有無機會去埋
spica反而留
踢翻走zven
但唔係佢都入唔到世界賽
同埋世界賽係成隊都好廢
只係對佢嘅期望最高 有落差
Bio 依啲預咗差
唔用外援JG仲有咩揀
退休隊
奪冠隊
有大清=有LCS冠軍
C9 Fudge
同好似買中路
佢留多年ok嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞