[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
我想睇GenG開片多
究竟deft下年仲喺唔喺到呢
drx今年拎到勁多sponsor
希望下年出到錢留chovy keria
drx今年個youtube channel 搞得幾好
個ceo有啲料到
其實佢都係23歲姐
係真係退化得咁快定係純粹冇態
全部都一年約 drx可以組艦隊
腰傷!?
其實都明顯 spring冇腰傷打得幾好
summer有傷去到worlds 即刻變2 3線ad
老實講drx抽唔中geng g
其他都9成輸
Downer安慰返班選手
起碼精彩啲先呀嘛
本身搵緊nemesis解約啲消息(搵唔到),件垃圾走咗FNC競爭力大好多

反而搵到呢個:
選手待線時間
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1603113725.A.329.html
睇得出邊幾位支援多
G2幾乎係不斷換線
下路兩個位一齊睇,SN隻AD最唔使人湊
REkkles就一定要人保/AD重心戰隊,打親都會喺下路

如果有個強少少嘅mid,下年G2就危危地
錯唔晒既 賽前個個都話呢兩隊實力最接近 點知大屠殺
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1603102510.A.0ED.html
nemesis應該係呢度講 不過我都搵唔到實際source
LS爆響口
我都係搵到ptt,之後先見到另一個post

nemesis夏季數據柒到仆街,打邊隊都係俾人壓住打,WC本身想睇Rogue多啲
邊個係LS
jankos不行了
開steam嘈嘈地就ok嘅

淨係講WC,除咗NEMESIS,其他4路都有嘢睇下,唔比G2對位嘅選手失禮
perkz都唔係eu 1st adc啦
同埋返lec hylissang會回復本性
做返佢既inting god
Nemesis都俾夠機會啦
仲留佢做咩
3次亞軍 2次8強
perkz會覺得自己係
hyli就係大賽選手,出到去就爆晒珠,如果nemesis都有珠爆,我都冇咁想佢走

G2勁除咗有baby faker,我覺得係5條友夾到好順,玩全球流配合玩得好,真係好睇隊友關係,反觀lck
好聽啲就係搵到個mid甘願唔做隊伍核心囉
但呢條友連對弱隊都輸線,返EU master啦
仲勁少少既MID? 除左caps咪nemesis係EU已經係最勁
睇返tes vs fnc tes個miccheck
有冇開心share?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞