[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
dwg應該有做功課應對或者特登引你揀sylas
有d位食唔起咁多ban
例如ad咁 依家都已經無乜生存空間
3 ban已經無哂T0 T1
仲少?夾埋就10 ban
咁先好 多啲combinations
高水平比賽+選手就得
平時d比賽針對champ pool淺既黎ban
拎隻冷門野 打出黎隨時似白金場
na有版你睇
唔好同我講前一兩年,今年玩鬥士可能變The送
20歲就想退休
睇得出佢唔想再打
18歲就贏世界冠軍
大把錢
仲要隊友一個比一個on9
你都唔想認真打啦
the shy咁快就退休真係曬咗
dwg真係慘, 大熱咁耐聽日又要俾人3-0
SN贏咪冇全華班囉
究竟係karsa定蛇蛇可以帶住電狼遺誌入決賽
縮番入你老母個閪啦 柒撚左就話曲
我支持
同你一樣啦
東城會總長個位總要有人接手
雖然G2 8強開波前撚鳩LCK
不過睇jankos今日條片,睇嚟佢都對贏到DWG冇乜信心,話佢哋打法似LPL
今翅仆街鳥指數:

條友仲話carry jungle嘅英先係meta,自己撚手個啲off meta,團隊比賽嚟講都係會揀返carry jungle
今翅仆街鳥指數:

有人問佢想要咩G2 skin,佢話如果kayn本身有兩種form,多個G2 form都唔錯…然後講出嚟佢自己都驚,之後話kindred都好,不過自己比賽未用過
今翅仆街鳥指數:

聽日2盤隨時係kindred,nid,kayn
佢一開波就講到明,GenG雖然係#1出線,但係係最弱#1
啱啱發覺dwg今年四場bo5都係打drx

g2係佢除咗drx之外第一個bo5對手
Welcome TSM lehends
吓,有幾自私?佢講得無錯喎,如果唔係Theshy隻kalista ,令對手天生少一個ban位,靠IG今季下野輔咁既實力跟本季後賽都打唔入呀IG就係應該圍住佢玩
老實講我又唔覺TheShy自私
TheShy唔打穿一路 IG基本上都係等輸
以前IG可以靠Rookie,TheShy,JackeyLove三打五
靠操作嚟贏團戰 依家佢玩坦唔通靠Puff同鞋王咩
唔敢對今晚有期望
通常越期待就越一面倒 唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞