[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
原來theshy直播狂串垃圾Ning
話自己農jg一定快過ning
仲話jg打野怪同線上食兵一樣係基本野
話啲人鬧ning講得好啱 因為佢係職業選手
仲有話佢同rookie成日承擔bp嘅犧牲
因為除左佢同rookie 其他人承擔係直接爆炸
同埋講18年ig上中下都贏線
Jg基本上只要2lv食到河蟹就好好贏
Btw theshy話會係lpl打到退役
可能陪埋rookie打埋最後一年
狂串ning正常
ning之前係直播暗串rookie theshy一定幫rookie口屌返轉頭
講得幾好笑
Ts自己去打野好過世一多多聲
當年T1叫theshy去做JG
theshy好似講過會留LPL留到退休
其實係
Bdd係lck係打得幾好
有時ruler 唔得真係靠佢頂住
睇返record 佢係lck個陣玩zoe同azir真係玩得好
即使係對drx/dwg呢啲都有啲靚操作
但出到黎真係完全唔及格 唔知打緊乜
作為一個Gen fans
真心睇到好累
Rascal 就季後賽開始打得唔錯
但佢既性格真係不了
諗起佢用啲cls理由欺凌個後輩就決定佢黑人憎
我愛shy哥
快撚啲踢走隻ning
當年T1想簽TS單野,連新聞都出埋,但最後根本唔成事
隊geng真係好似S9既rng
都係靠下路一個打世界
中路係國內賽都叫有D正常表現
一出國就收皮
2邊上路都係抗壓流
係JG geng仲衰
雖然佢講得岩,但佢個種演繹方式好唔鍾意好似馬嬲
大陸仔鍾意就得啦

好似西門咁正正經經講反而少人睇
其實想睇kkoma既
不過好似肯YOUTUBE搵得一場中字
其實當年RNG國內果陣表現幾好,唔係純講戰績,而係好似G2咁玩新陣型,兩個上路一齊上,兩個JG一齊上咁
但一去到WC就死攬個肥狗玩4保1
呢個好似一路都只係傳聞
仲要個陣係s5 theshy得個15歲
當年試訓上路既有smeb同huni但都係揀返marin
btw s4 pawn未入三星之前試訓過skt 個陣同ez佬爭緊中路
最後kkoma叫pawn試下轉AD之後pawn就過左去三星
T1想簽theshy就講緊上年姐
Kiin仔打都得啦
岩呀 去AF
邊個抄稿抄到一嚿嚿
GenG係大熱韓隊
不被看好的G2

https://hk.appledaily.com/lifestyle/20201019/D7WP4GAUBBBWPIDBTJHNNJ7CPA/
妹下妹下
學毒硬幣話齋

人哋隊用一個月練啲新嘢

你中路攞唔出新嘢出嚟

TF體系玩得唔出色,唔ban又拎唔出對策

隊伍狀態持續低迷

幕後團隊又帶唔起
佢都冇乜講錯 jkl 走左之後得中上係勁 雖然ts有時都會發瘟

幫大Ching手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞