[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
花生期望越大,失望越大
其實blank係S7唔係似救世主咩?
打SSG決賽頭2賽出花生輸到仆街但轉左blank差D贏左WO
佢S8係差,但S7唔係真係垃圾到似S8掛!?
作為faker fans 佢s9打g2真係打得好差
太多平時唔會有嘅失誤
neeko企正危險位比人開
雷茲猶疑搞到捉唔死人 團戰無溝通好 佢未到隊友就衝哂上去開
qiyana空太多R
clid打g2個場無乜失誤 團戰都打得算係咁
不過個4場前期clid真係無乜帶到節奏 jankos好少少
反而係faker成個JG咁前期優勢有唔少係佢遊走打返黎
不過SKT啲團戰配合太差 係咁比G2團戰打返起
SKT如果團戰真係唔夠打唯有只可以靠前期打出絕對優勢等G2無得反CUP
不過個幾場clid節奏麻麻 如果佢前期打得再兇啲夾埋faker遊走可能會好啲
keria都可能留到

chovy就唔知 今季一個人舉成隊DRX入決賽同世界賽 身價再升一倍
其實你講緊邊場
S6打rox第1場出bengi嬴之後2場出blank輸
之後又上返bengi連嬴2場
決賽打ssg上bengi嬴2場 第3場比人逆轉之後第4場上blank輸
最後又上返bengi嬴
s7係花生同blank喎
BLANK呢條友係板凳命
佢一做正選就柒...
做替補上兩三場打得唔錯
個人英雄主義
花生用鬥士刺客勁
用坦就唔掂
S7喺MSI打撚到識飛咁
但一到坦克聯盟明顯柒晒...
HUNI又係...一用坦就7...鬥士都還可以...
BENGI打閃電狼輸咗
比人雪撚到去SEMI先有得出
BLANK打ROX同SSG打到一坨屎咁都重有得留
係咪KKOMA私生子...
最後輸佢去拆眼
呀fly退休未
希望未
咁你可以繼續迷Fly
唔記得係咪s5 faker好撚勁一隻雷茲打到攞冠之後雷茲就要比人改埋
講過好多次
贏=/=嬴
睇完呢條片後我決定以後唔叫Rekkles做食屎狗
https://youtu.be/Brvk26xsnfM
caps世一中路
係 DWG上下路線上能力理應勁過G2
野輔連動捉死caps嘅話G2應該冇得玩
睇返g2 mic check
caps係特登抽紅牌
對住faker雷茲必禁
s5時被gank1打2反殺rox
佢s6隻改咗的雷茲都打到ssg懷疑人生
支援多過打野
中路又夠壓制
好多英/技因為faker改

最出名係疾走同ryze
疾走
Ghost
唔記得中文叫咩
覺得年年世界賽打到尾段都有啲悶
期待緊轉會消息>世界賽
semi 同 final擺埋同一星期可能好啲
乜撚嘢叫疾走
鬼步呀疾咩走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞