[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
琴日geng隻jg真係雷撚到傻
game 3明明有機會嬴,第4龍果時冇啦啦咁早落去放大
完全冇撚用,果下仲已經捉到caps打到殘,之後落去派膠
dllm 咪撚害鳩lehends啦
btw 覺得lehends viper係分不開 一定要打包先買得到 就好似af條bot咁
仲扮乜嘢 大陸仔

混子我真係聽都未撚聽過
Karsa咪就係一直比人屌大賽軟腳 係翻版廠長
話佢心態差 關鍵局必爆炸 要靠mlxd上場打第5場
今個夏季karsa一個mvp都無都已經比人話佢隱形啦
Msi打kz佢完全打撚爆花生咁明顯緊係吹啦
係因為完全搵唔到位插佢
S8世界賽肥狗比人插係因為佢打得好撚差同心態爆炸
你估karsa一troll支那仔唔會捉住屌咩
就算係打fnc 頭2場輸左都可以比人話因為karsa唔撚幫下搞到下路狂送
同埋個陣已經講撚定karsa又雷到隊野得8強
唔係尾3場karsa救贖自己carry
肯定比人捉係第2戰犯
我只係想講根本唔存在咩輸左就搵外援黎出氣
我見上面d人講到karsa就係出氣袋咁
係班支那閪眼中 karsa就係華人 支那仔 台灣就是中國
唔係都唔會吹左咁耐全華班
uzi俾人笑左兩年簡燈籠
小虎2200俾人屌左半年又唔見有人話班支那仔搵人出氣
輸左俾人屌好正常

同埋打fnc頭2場 班支那閪大多數都係屌jkl係咁壓線
係咁話佢咁鍾意壓線 無閃仲向前E 抵撚死
唔通有一兩個弱智仔話打野唔幫就變左屌打野咩
一個forum咁大實有呢d人架喎
DWG-LCK最後嘅尊嚴
如果係咁就唔會成日用佢話出國張圖鞭佢啦
你都係未明我講緊乜
Karsa無比人屌得嚴重係因為有人好明顯咁雷人
Jkl 肥狗 2200都係
如果無人犯大錯 最後比人捉出嚟揹鑊個個咪karsa
再者逆轉fnc個3場根本karsa就係第一carry
但班支那仔最主要去吹369隻sion好撚坦carry隊友
但3場節奏都karsa帶嘅
8/4強 d 時間表點排
做咩有時上線打先,有時又下線打先
仲baby faker
岩岩出道就話姐
上年s9 bo5 都踢撚埋本尊走
今年world 表現最好嘅mid 都應該係佢
都仲要屈係faker 個名底下
真係慘
咁mystic同ben都分開咗一年定兩年時間

咁就比人踢撚咗
屍狗下年都幾出事
又轉哂教練又轉左隻上路
呢d名係咁 成就問題
faker=uncle caps
都兩年個POOL細過閪
題外話,有無人覺得今年G2內部有少少問題,好似無上年咁融洽,感覺上caps好想拎冠,但其他四人就無所謂咁,今年睇caps比賽笑少咗好多
由夏季carry到而家係咁
faker呢d play已經唔係一個半個 係咁多年都係咁
年年都有呢d咁既player出黎話係faker接班人架啦
caps算係咁啦keep到兩三年 其他果d所謂faker接班人一年就現形
我覺得好難講
佢今年搏左命咁打
不成功便成仁咁

今年仲要傷埋
可能知自己極限都唔定
完全係
上年就佢踢Sneaky
今年到佢被踢
其實我不嬲都冇話特別憎佢
因為完全唔care
不過之前連登屌到佢化
而家又睇人直播講野
純粹覺得依樣幾好笑
講真丫有咩人會得閒去日日mon住支那lpl 啲選手/賽評評論
又成日討論佢地啲花邊新聞
又上貼吧上埋hupu
呢啲人都唔係支那fans 我真係唔信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞