有冇人買到新出 Chromecast with google TV

1001 回覆
46 Like 21 Dislike
岩岩買左
集運返香港

有Frd開團, 有興趣自己搵佢
對一啲人黎講, 係
所以代購先有生意做

我之前幫個Frd個女去一個神戶動物園訂公仔返黎
我個Frd完全唔識日文, 我都叫有N4底, 所以幫佢訂

對佢黎講請我食飯仲抵過自己落手買

所以自己識做同買野係無咁易俾錢人賺
唔該晒巴打
想問下依個新Chromecast連唔連到要login 嘅wifi?(eg 酒店wifi)

我用緊上一代連唔到

要連自己share 出嚟嘅
中國地方是撚旦啦
可唔可以用廣東話search youtube?
可以
有冇得用browser?
我裝完佢寫住

「抱歉,你的裝置目前無法使用Viu app。詳情請參閱viu.com的『使用貼士』。亦可在手機、電腦及平板立即體驗Viu的服務。」
請問係 BH 買, 用 buyandship 收....會唔會買到? thks
可唔可以試下藍viu
藍viu用咩android tv不嬲都冇問題㗎啦
上面都冇人講過唔得,仲試咩
sorry因為我本身得chromecast直接airplay
冇用過android tv 見冇行貨驚個store冇得dl viu
有冇人用緊港女話電視個apps
但睇新聞嗰陣明顯個fps係低?
有冇人用緊港人話電視個apps
但睇新聞嗰陣明顯個fps係低?
really?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞