有冇人買到新出 Chromecast with google TV

1001 回覆
46 Like 21 Dislike
Thx
到手用左幾日, 久唔久會出 pink screen of death, 半個至一個鐘頭就會出現一次, 要關電視再開先解決, 搵左好耐未有解決方法, 可能同部舊電視唔夾.
搵代購,17號落單,今日到左,聽日先攞
Google Chromecast with Google TV (Sky)
Order Details: October 18, 2020
Order Status: Backordered
我15/10 都未有update 啦
今日攞左
我裝完睇唔到,你係直接裝apk?
入番google store 裝咋
X2
我見有返粉紅色賣緊,諗緊好唔好禁多幾隻益下巴絲
認真一問 最新既chromecast with google tv, 可唔可以駁落電腦mon到用?
定係一定要電視先work?
我諗緊佢個remote係直接control個chromecast定係部電視
同埋見佢setup時要揀邊個電視既brand, 所以驚用落有分別
有無ching實測過
Setup 部機果時,你可以揀控制邊樣。就算setup 完你試左唔鍾意,都可以去system 再轉
Thanks!!! 咁買得了

集運咪得
搵啲師兄組團集運返黎香港

利申: 我唔洗買
今朝過左數 準備出貨
Shipping Restriction:No shipping to HONG KONG
用特別方法買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞