有冇人買到新出 Chromecast with google TV

1001 回覆
46 Like 21 Dislike
fire tv stick啦
尋日訂左,而家個status變左Backordered,要得佢有貨先知會唔會比人cut單
如果將個HDMI插落soundbar而唔係直插TV咁咪得囉
香港既所謂行貨其實係唔係平行進口代理保黎?咁同水有咩分別?
我想問下有冇人用緊chromecast 3成日搵唔到個電視我用iphone成日都connect唔到 都試過reboot好多次 屋企人用android手機好似無乜問題
香港有無行貨架? Shield TV Pro?
水貨最平係上面histrend 嗰個 $580
但nvidia shield tv $888
搞到好矛盾
上年計到盡fire tv 4K 版
$20 usd 唔洗
裝埋nplayer屈機
隨時stream google drive啲片睇
hk price好貴喎 起碼500 又好似要用vpn
你去鋪頭買梗係貴
揾代購平好多
我買都係300
你睇amazon啲片先要vpn
youtube netflix唔洗
可唔可以Chromecast?
可以
代購邊度有 不過如果咁煩我不如買新個個Chromecast 咪仲好 都係50USD
一定要買4k
4k先係最新
唔係4k電視都可以照用
新chromecast要用火牛攞電麻煩啲
但用到google play store
fire tv 可以usb攞電但只有amazon app store
點解咁強調一定要買4K btw fire tv係咪唔可以用電腦投影? 只可以手機?

我見啲人介紹全部都係用手機 唔似Chromecast咁樣 電腦又得手機又得
4k先係最新
其他model已經係幾年前
電腦project你自己google下
姐係用電腦投影麻煩啲?
一樣
邊度平咪邊度買
我果時係有巴打係度賣$300
但好似有人$280都買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞