有冇人買到新出 Chromecast with google TV

1001 回覆
46 Like 21 Dislike
好似唔會show 出嚟
要voice search先會彈出嚟
問個ON9問題
係咪唔洗駁電話 就咁WIFI加依舊野就可以睇到netflix youtube viutv?
Yes 好似fire tv咁
chromecast3有冇依個功能? 定要今次依隻新先有
3就真係要駁電話 得新呢個先有
OK THANKS!
用bns比佢cut左單 有冇人知邊間集運係冇ban到
我都想知
我上網睇 firetv係咪都要部電視本身連到WIFI先可以睇到?
定係其實經隻手指連都得?
nivdia shield tv 2019 出,水貨價錢跌破左1000,遲啲black friday可能重有得平
新chromecast呢年應該唔會有特價
經手指啦
佢原意就係將非智能電視都可以變智能嘛
無知一問
Nvidia shield 2019同新 Chromecast比
同樣都係2gb ram 冇得插usb

Shield上price 睇最平900,水貨Chromecast而家賣600
係咪貴幾舊就有 4K upscaling, 快啲嘅processor?
Nvidia shield tv都係8gb, 但我估應該冇佔咁多
Google 買, 幾間集運都係過幾日就收到通知cut 單
要用ac電咁麻煩
買firetv仲好
我用buyup收左貨
黃viu用唔用到?
裝唔裝到apple music?
屌原來呢隻嘢唔可以bitstream passthrough Dolby TrueHD同dtsX
即係玩唔到啲REMUX/ISO嘅無損Atmos in TrueHD,
只可以出有損嘅Atmos in Dolby Digital Plus
本身就係諗住用嚟播NAS片出Atmos
但Sony A9S個系統唔畀非原生app bitstream passthrough 環迴立體聲,只係出到來2.0 DD+
諗諗下都係買返Shield TV算
我應該會買Pro版
攻頂買pro 要US$199, 希望有減價
我都比人cut左單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞