有冇人買到新出 Chromecast with google TV

1001 回覆
46 Like 21 Dislike
當然有...
thanks
經手機用 surfshark VPN 睇台灣區 NETFLIX 好正常, 但係CHROMECAST就會被DETECT到, 想問係咪有野set錯?
同求,想vpn睇其他地區Netflix
依家nowe免費account都睇到奧運重溫

好方便

直接電視睇唔洗上網搵得一忽忽
爽到爆
請問點樣搞🙏🙏🙏
佢叫我掃code
login入code囉
邊度入
用過第一代CHROMECAST, 成日連唔到WIFI, 唔撚用佢
而家呢代完全無問題
用佢送個粒炸
買咗第三代先知原來出咗新點解Amazon英國無賣嘅
完全搵唔到app 黃藍viu都無 裝apk 得電話版
same, 點裝黃藍viu
藍ViuTv app 係定有,你去setting 內的apps 開返個google play store,再係play store 內search Viu就會出。
去setting google play store 真係搵到
我想問下仲有咩推薦 好似搵唔到late show
late show 手機 apps 而家support Chromecast or airplay ,唔使裝 apps 。
me3
姐係 自己放apk裝?
我試過 但連app都run唔到
唔係。
Android : 電話或平板裝late show app,而google tv 唔使裝app 就可以用 chromecast 功能射過去 google tv。

iOS : 係 google tv 裝 airscreen 或任何support airplay 嘅apps,咁就可以係電話或平板用airplay 功能射上google tv 睇片。
我明你講咩 要我用電話投射 又要曬電話既電
chrome網頁有無得投射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞