有冇人買到新出 Chromecast with google TV

1001 回覆
46 Like 21 Dislike
如果係外國係咪都要經vpn 先睇到viu 個d
最近有次staycation
想iphone 射落 chromecast 到
但搵唔到自己個chromecast
明明已經用同一個wifi, 開定左airscreen
試過重新開個chromecast 同埋iphone 都唔得
有無人知點解?

之前明明試過得
想問下點解google 助理會變咗英文 ?
香港邊度有行貨代理呀傻鳩
香港Google都執柒左啦
因為同Google Home有關既Assistant係唔支援廣東話
Chromecast同Android tv/Google TV都係歸類左做Google Home
有冇開藍牙?
因為大多數酒店係公用wifi,公用wifi 係連接唔到Chromecast嘅,簡單解決方法一係用wifi 蛋,一係攞多部電話當wifi 蛋用
是咪仲未用到Now Player App呀?
我裝左開唔到
你點裝ga
千尋個app好鳩,我都唔係次次開到,同埋我好耐之前裝,而家唔個係咪又有問題呢⋯⋯你問下港人話電視,佢地好快覆架
撳實向右鍵
wireless client isolation ..
公廁 wifi 互通到你先至驚呀..
電話開hotspot解決到?

以我為例,我用iphone set chromecast (只需頭一次)
之後無論去邊到,只需換電話卡開hotspot就用到
有無巴打知用唔用到now隨身睇
gboard終肯更新

依家粤語用倉頡

之前得注音真係屌佢老母
你搵到記得話我知
分分鐘呢世都冇
想問下英版,美版有咩分別?
想問係咪電視版 NETFLIX 唔會用得到VPN?
有nordvpn 好似O
K play store 裝 nordvpn個app
用緊surfshark 係咪唔work 😨😨
想問豐澤都有 貴啲 寫住一年保養
但係咪都係水貨黎
總之香港冇代理
你信得過嗰啲保咪買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞