有冇人買到新出 Chromecast with google TV

1001 回覆
46 Like 21 Dislike
google assistant 係support 廣東話 有得選中文 香港

但gboard 竟撚然無support 廣東話

得繁體中文選 keyboard出黎係注音

但手機上個gboard係有得直頭選廣東話
keyboard係倉頡

做乜鳩
mod版黃viu安到
仲有咩app推介安tv用
想問有咩app可以睇韓劇同綜藝🙏🏿🙏🏿🙏🏿
新出,Black Friday其實有無機會減
用緊Chromecast 2,想入Google TV
想用黎睇波。。。
有無apps 同埋教學
唔洗教學,安裝話咁易(用開Chrome cast 3)。反而在CwGTV裝咗NordVPN,login 時,畀個app玩咗成粒鐘(因為個戶口本來只在PC pad phone用,從冇在TV OS用過,個app 係咁出capcha 但又揀唔到圖)
推介Newsmax (要在VPN login 美國server) Commentaries 好過睇付費中嘅CNN FOX
usb c hub?
過幾日睇下BF有無平先
有無巴打試過將電腦D片經chrome射上去電視睇 有無問題? 定係要裝plex睇
我個 google assistant用廣東話問佢嘢 佢淨係識得 show YouTube嘢畀我
用英文問先得
我在bestbuy. 用香港citibank 信用卡買到丶 但其他本地卡買唔到!用集運回港。
其實綜合計 fire tv 4k 好 定chromcast 4k 好
用左邊個倉?
NOW E 可經PLAY STORE 裝到及使用嗎??
巴打們都係BH買?
我見Price.com 寫話有行貨,乜唔係話google冇放行貨比HK賣?
Google HK根本無出過
price.com堆鋪成日都係咁水貨店保扮行貨呃9人架啦
成個界面同使用體驗都好正
但無得打速成呢下真係呆左...

有無Ching有方法解救, 除左語音外
其實有冇咩網可以比集運? 試過好幾間都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞