睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
唔洗買線 可以用WIFI連PC玩 有兩種方法

1.經ROUTER連PC 但要WIFI 6 AX速度
2.用PCLE WIFI 卡直連PC 唔洗ROUTER

方法2 比較煩 但係最平 一張PCLE AX WIFI賣3XX-2XX左右
https://youtu.be/EV67AS4_TLs?t=160

而且佢跟機果條都玩到 唔洗額外買線
VR睇格仔....
最平用PCLE AX WIFI 卡 美森3XX 2XX HKD
VD APPS 15X HKD

完 無野要買 當然仲有你部電腦 DISPLAY CARD要勁
買VR stand -alone 啦,仲cardboard

有冇人有辦法install DMR player係oculus ?
vr+名器真係以為自己做緊愛
但有格vr片真係太反智
好多打飛機專家
GOOGLE自己都放棄CARDBOARD
飛機師
真有心
巴打 我出錢比你搞vr打j生意
借房借vr比人打j
睇壞眼。。
Topic叫與時並進....
有步兵?
即刻打返個丁先
底板內建WIFI 5
可以唔洗買?
用唔盡oculus quest 2性能
跟機果條玩住先 睇下香港搵唔搵到pcle wifi card
不過好難搵 你底板wifi 5有無5g?
https://www.amazon.com/dp/B082NZYDDM/ref=cm_sw_r_cp_apa_fab_p4bGFb959ACD2

要400左右先免運費 買埋oculus quest 2 就一齊免運費送香港
802.11ac
得5GHz
夠力
屌, 得1734Mbps
留名跟進
即係底板本身連到5g wifi就唔洗另外買野??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞