睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
多謝巴打分享
自己用開PS4 VR睇VR AV,個臨場感正到呢,,,
嗰套我好似特價嗰陣買,¥980咁上下
又幾抵好想睇VR坂道
屌老味樓上條友真係好撚煩
樓主開post一開波就四隻字大大隻寫住「豐儉由人」
成個post落黎都只係介紹左個vrav 既入門級體驗 由硬件到軟件既說明真係詳細到不得了 兼格試下只係要幾百蚊貨仔 當跌左都抵
你覺得有幾千蚊好色水既vr機咪出個post又好 客客氣氣覆個post又好 有人試完有需求就會跟你意見去試下架啦
係要踩哂成個post既人當自己高人一等做乜鳩 仲要覆親都係撻段字就算 都低低地能
咁撚正不如你又出個post詳細說明下羅又要踩人場又要懶高竇都唔知做乜鳩
屌你老母咁撚勁就打多d字啦
就算做pr出食評都唔會咁屌鳩人啦
部機幾正幾正
邊撚到買又唔講 咩樣又唔貼圖 點設定又唔撚講 試用咩畫面又唔講 av點知支援點買又唔講
剩係覺得自己好high class 覺得人地試都未試過想試下就食哂屎
如果你現實都係咁真係好悲哀
講真未有vrav 之前9成人打飛機睇片都唔撚會比錢啦 點會試都未試過無啦啦掉幾千銀出黎買部得個智障係度鳩吹但一d內容都未講到既機啊
我已經懶到就咁用電話睇, 連個VR盒都費時拎出黎
思維狹窄+錯誤比喻。

咩叫鍾意食屎?
人人好似你咁有米次次食鵝肝魚子醬?
預算有限係咪應該平平地淺嚐吓?
買唔起就叫鍾意?平就係屎?
P牌仔真係多6uo
禁入去起一起底原來係大陸仔黎
唔撚駛勞氣了扑左條友算
呢副就夠
老老實實呀,上面嗰位巴打講得太激動。
其實手機vr唔係一個咁好嘅入門vr,佢嘅體驗真係好差
我建議大家如果有啲錢嘅真係可以考慮下2300蚊嘅oculus quest 2,無錢可以試下二手嘅oculus quest 1,宜家啲人放1000零蚊。效果同體驗相比起手機相差咗幾個層次,係另一個世界嚟。
lmlm
強帖留名
咁借你部幾千蚊好色水黎初體驗先啦
最多我比運費叫上門收貨
畀機會你塞錢入我袋呀
有冇gv
毀滅人類post
港女末日
原始人呢樣野暫且不論,你使唔使同一個留言洗咁撚多次
lm
我諗住運費唔使幾舊水咋
邊度有二手oculus quest咁平, 開心些牙吓好啵
你都唔想新手食屎丫係咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞