睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
有d乜野vr先比倒既特別野?
百合/les女體化?
用ps5 開dmm 片一直係咁轉 播唔到片
因為樓主買左oculus quest 2
但發現VR AV 近乎冇劇情,
睇片要SET 左右顯示先發揮VR,SET 錯左得個大字
有冇歐美片 ,可以完全發揮VR實力
DMM VR PLAYER
我終於明白當中痛苦
買左DMM VR PLAYER 一飛片就彈APP
快轉都幾下幾彈APP
算買果套當豪俾佢
我低估左DMM VR PLAYER 痛苦程度
你用咩開dmm?
開dmm?
dmm 佢個專門播放器
我係dmm下載左最高清版a片落電腦
諗住連去vr 到睇,迫住用佢個播放器,
但唔飛片好好地,一飛片佢就彈app
依,我之前用oq2 經電腦開係飛唔到片,然後就衰仔地用返俾oq2個app 算~ 佢d technical 真係幾廢~
咁係咪買大容量版本好啲?
係邊到bt?
用電腦係dmm dl左片
再用oculus quest2睇會唔會高清d
本身有PSVR, 同 DMMVR已經有D 片

想手機/電腦個邊睇跳上咩DEVICE好?
會,串流係HD,DL係UHD
我想問用quest 2可以看到dmm既vr試看片嗎?
應該唔得,其實條試片都唔係完整VR片嚟,單邊既~
應該仲係oculus quest2, 冇留意會唔會有下一代出, 但價錢較平,無線兼畫質夠高,又可以揀唔買勁display去睇片
壞處係螢幕較PSVR細,電量唔襟,dmm片既話好間唔屎少lag(肯定好過ps個爛鬼dmm app)同埋睇串流既片既畫質唔高(都好高psvr ga la)
skybox用單眼模式 又好似冇乜立體感
用返正常有立場感但又好似太近咁同埋暈暈地 睇嘢花花地咁
用電腦在dmm買左套av 但點download落黎?
要視乎你用乜睇喎~如果用quest 2 就in app 可以dl(如果有位) 駁電腦睇就要裝佢個vr app, 直接喺網dl條片再用app 開
我想用quest 2 睇呀,但搵極都冇download個掣,
之後睇教學好似要download呢個DMM VR動画プレイヤーアプリ app,但appstore話所在地方down唔到
喺電話用vpn 喺日本 store就買到,買左開返部quest就dl 到個app
轉左日本都唔得
係咪要在日本app store開個新acc先得?
用ps5 開dmm 片一直係咁轉 播唔到片
之前係r18買片+用quest 上網睇
想問依家有咩網可以用quest上網睇?
VR 咸片新手
請問平時係DMM買左片都係用DMM PLAYER 睇?
有時上網down 左既片係mp4 DMM player 播唔到可以點睇?

最重要有個問題想問係
平時睇片果陣好似會有小小立體感 睇得耐會好暈 但係禁1下B制條bar 出黎果陣個畫面會變到好似平面番小小咁 但係就清好多+無咁暈
可唔可以長期係果個模式睇? 因為條bar 無理佢幾秒就無消失又變番立體mode 我係用緊dmm player
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞