睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
最衰搵唔到有字幕既
用開psvr睇

個feel好好多
o係邊度播?
用PS4播, 吉隻EXTERNAL HDD 落PS4度 用littlstar 個程式開

片源上sukibe.net
不過個program要買個RUN外置DEVICE 權限先可以READ到,
30蚊美金買斷個FUNCTION,

我覺得質素好過用電話睇
啱啱買咗相澤南果套 1280yen 做緊promo 有50%回贈
第一次用vr盒睇覺得勁正
同問,試過啲player係冇motion
用緊PS4 pro? 當年用 PS4 , 只讀到30FPS 既片, 然後越嚟越多片只可以睇標清, 本身PSVR 個像數已經低, 仲要條片唔清! 播到既片源格式更加局限左,無論買片定搵其他渠道搵返嚟既片都未必播到!

都係嗰句, 如果你有PS4 (pro) 諗住平平地買 PSVR睇AV, 真係要三思!
係ps4 pro

我覺得解像度用電話睇
同埋少好多位置問題

之前用電話睇成日會畫面飄移

PS VR好輕鬆就可以ADJUST到
會唔會睇到暈?
我由PSVR專oculus quest2, 畫質PSVR輸晒, 但佢個fov 大好多, 現場感高d! 咁當然我覺得畫質重要d, 同埋 如果喺FANZA 買片 ps 個DMM app 串流窒到pk!
而家d片個Cam通常唔郁, 咁呢個好易慣, 最多你坐喺度但視角係向下咁要就吓個頭

但有少量片係個Cam跟住男主郁, 咁唔多唔少會暈
我試過用vR 玩賽車GAME , 差點嘔出來
第一次都係嘔,而家基本上都玩唔到嗰d game,但睇VRAV冇問題
咁一分錢一分貨

Psvr先 升幾蚊
舊款果隻分分鐘1000有找

好難同Oculus比既

不過都有興趣買番部黎玩
巴打知唔知「Fanza月額」係咩嚟?
應該係比月費任睇
宜家睇緊

VR大約$200多啲
唔知係咪睇晒
但我試過海外用唔到淨係日本國內
咁抵,買幾套都要200啦
再睇真啲
月額係selected
啲片差啲
其實最主要都係片源問題, 想睇嗰d就算等唔到seed 自己買都仲睇到, 以前用PSVR bt 嗰d 成日播唔到~ 用oq2 基本上dl 嗰d 都開到嚟睇! 唔使套套都買咁有d片唔等特價買都唔用赤~舊時d片差唔多全部都買~ 個差價都喺返度

同埋又要買usb hubs , 駁左幾隻4-5t 連插hdd save game既位都唔夠
咁算啦,唔啱心水既都唔會睇
有啲多合一既都幾平,不過冇HQ畫質
睇左一排覺得ipvr拍既視角做得最好,好有代入感,桃乃木日文字我j左好多次了
有冇code
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞