睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
藍芽又未試過, 如果你可以自己鎖喺房咁開build in speaker 都可以既! 不過可能只係冇比較冇傷害, 之前用psvr 推得幾靚, 有比較低下oq2 係衰lor呢方面
如果唔太漏聲可以鎖喺房自己用就可接受
唔該巴打
VR AV 真係會上癮,美中不足係日本冇步兵
搞到淨係會睇歐美
Oculus 商店搵唔到DMM VR, 係咪要翻牆?
點解睇片個畫面d 人會縮窄左 但一禁個控制器出來又正常番 有冇人明我咩意思
終於到手,比用Pixel更加順暢,4K暫時唔窒同埋冇咗Google Daydream嗰種膠鏡咁矇

想問下DEO VR睇落好似夠用,SKY BOX值唔值畀錢買?
VPN去日本開store買, 用返同一個account開機就可以dl 返個app, 喺OQ2 開唔使VPN, 寫真類網頁版block左 app都可以睇到
想問呢 我下載左一啲vr 片
但就咁起電腦開都有少少疾 同好似變左慢動作咁
平時睇片都冇
係咪我部腦太廢 要換機
SLR usd9.99月費簽2年,好似幾抵吊,暫時搵唔到任何一個網平過依個價。
歐美就係主打硬橋硬馬,但我比較中意d日本靚靚女優嘴埋黎,近距離細細聲,特別係果種同棲題材,簡直將vr發揮到最大級數。日本片有得dl就dl, 無得就課,但我就唔俾月費架喇。
SLR 都有日本片
9成太廢,顯示卡係最大因素,但最近卡慌,唔係你想買就換到新機,要硬食炒價。
有部oculus go ! 可以一戰嗎?
唔關國籍事,係日本市場多完化既題材,我係需要果種小鳥依人既同居女友feel. 近距離睇到佢豐富既表情,我係俾佢感染到一齊傻笑,仲high過打J。我知咁係好撚毒,但又有幾多人條女又靚又後生。
我明, 仲要深情對望,好撚正

其實咁係人都想要,唔係毒
有無 d VR 係睇住女優比人砌架?
套套都 POV 好悶
其實我唔要求打vr game
但求睇片唔好疾就得
有冇話要邊張卡起碼先得
岩岩諗到另一個可能,會唔會你部router太雞呢,速度最少起碼av1200。你咩型號?
唔關router 事
因為我只係起電腦播咋
都未買quest 2
有用正皮
https://www.sexlikereal.com/scenes/walking-zombies-5905
依個題材, 歐美係技術上完勝
啱啱試咗其實真係幾正
lm
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞