睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
未用過amazon 買野
想問下係咪直送屋企? 係咪一定要本人係屋企簽收? 同埋有冇得寄去順豐倉自取
而家入手一定係oculus quest 2. 價錢$2300。

其實真係好平。如果你有部靚pc既。玩下half life alyx 啦。你係會驚訝。

科技就已經進步都咁,仲係唔接受玩vr game,拎ps5打 j 既人好可悲

睇過vrav跟本唔會再睇返2d av
上年免運費係用順豐,今次唔知
直送地址,收貨都係問名同電話果d
真 睇完vr返唔到轉頭 上去日本網買d片又平
都係SF
真 玩完VR games返唔到轉頭 玩唔返鍵盤滑鼠手制

琴晚係tg群cap 無老吹
Lm
巴打們買左64定256gb
如果唔打算玩oculus quest store games唔洗買256
Quest2同quest之間淨係相隔左零年,好驚買完一年後再出部quest3
屋企仲要已經有部psvr擺左係到
都係直接等下一代算
Facebook 2021年出埋AR眼鏡,唔知會唔會經oculus出。
我用DBS Compass Visa ,收。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞