睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
正常你hold住之後會有個圈圈轉,轉完就代表㩒咗
但上面個巴打講到oculus 好煩咁
巴打你又點用?
唔煩,反而係自由度大,好多嘢都用落好方便如果你有做曬功課嘅話。
咁巴打啲片係電腦dmm 定係其他地方down完再放入去?
我係用skybox,唔洗放啲片落部機到,用wifi串流電腦畫面落部機到睇
sorry 嚇窒你, 老實講我未用過手機但見d人係咁彈,畫質,似係控制都一般! 我係PSVR轉會去Oculus quest, 剩係畫質同埋無線已經差好L遠!有閒錢買oculus quest 2 la
家陣買oc 美森要1月先有貨
訂左先, 話唔定會早出貨, 我訂嗰陣本身預兩個禮拜, 點知唔夠一個禮拜已經收貨
有無d有字幕既係vr
會唔會帶埋耳機J
用過最初代Oculus 配件多太多線,畫質差易暈體驗好差
QUEST 2真係返唔到轉頭
用電話都係一路用緊dmm個app睇
買左q2要down既話真係好唔方便
d片係唔係一定要比錢睇
俾錢買係最方便既方法
OC2 到手了 想問問睇片時要飛片係咪一定要用番個手制 再冇得用視點去飛?
想問問點解我oc2 揾唔到dmm app download?
公德無量
vpn去日本個oculus store度dl
用手機app vpn 再用手機個oculus download?
好似係,你買左開機就可以install ga la!
DMM 買片可唔可以DOWNLOAD
佢只可以download喺個app入面
我睇review話個built-in speaker好差,係咪真
但我咁啱壞咗對藍芽牙機,要買就埋就啲錢倒水
你指oculus quest2?

無論speaker定3.5出都係垃圾! 我試過一對普通一對靚d既in ear, 聲一大同高音就拆, 而家懶索性用build-in 算數
係呀
咁得人驚
藍芽耳機都係咁?built-in speaker會唔會好漏聲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞