睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
用quest睇片 有4個鏡頭影住你做緊咩喎
你手機有一個鏡頭同收音,你去到邊做咩講咩中共都睇住你喎
oculus quest 2 2300蚊,4k畫質
所以唔應該睇
Lm
Quest 2 要link Facebook
畫面睇到粒粒mon用VR裝置肯定正好多
我就話手機真係好矇啦,試下oculus quest 2啦,真係好清,4k畫質無粒粒,2300蚊
邊度搵咁多4K片?
用oculus quest 睇av其實駛唔駛戴耳機,會漏幾多聲係出面聽到
你可以唔戴,只不過比人聽到曬
唔戴earphone 睇ASMR 咪冇吹耳個效果lor?
較大聲啲就有
普通耳塞得唔得
可以
求教請問可以點樣係quest 2上面裝dmm player
搞到咁複雜
直接down條片落黎再放入quest2睇
試下喺電話/電腦開日本vpn, 再開quest store 買個app後睇吓喺quest 度裝唔裝到?

利申(未攞到部機但 reg 左quest store 買左app)
Work呀已經用到,睇到之前買左既片不過有一點係發現自己睇片時對果個「3D效果」會好易頭暈,熄左佢咁睇反而舒服好多
巴打拎到機之後你開DMM APP時試下ON/OFF個3D效果睇下有咩感想
都有咁做,只不過DMM入面都有買左既片都唔想浪費咁解THX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞