睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
lm
Lm
Dmm啲片要用佢個自家player先播到
oculus quest係可以放條片入去佢自己內置player播
定都係要connect pc播
舊年去老秋玩過一次
留名學野
屌你老味咁撚有心得又唔見你打篇文出黎介紹下 on9
真 手機VR會留壞印象
認真 等10月尾 一堆放機 一千蚊 耐心收會收到

利申 1500放左oculus quest 1 連 halo strap
新一代oculus quest 2! 購買 玩steam vr 集中討論 (3) 而家VR唔同哂
https://lih.kg/2220569

2020年VR headset先進左好多 又平 唔洗幾千蚊
23xxhkd 就買到 免運費

手機VR已經 連google 開始Android 11唔再支援day dream(手機VR) 因為唔夠oculus quest玩HTV都畀佢打到訓係度
外國嗰啲連震都做到咁勁

咁真係要搵機會試下
屌你哋成班原始人會唔會落後咗啲呀
係都用oculus quest 2 啦,仲用手機vr
oculus quest 2係宜家最新出嘅無線vr,唔洗駁電腦,宜家賣2300蚊。
有4k畫質,唔起格。啲av仲要optimize過。
屌你用手機vr又起格又唔清。又無跟部vr優化過,我驚你睇到有鬥雞眼咋
最重要係咩,係有手勢控制( hand tracking),可以用手勢控制條片嘅進度。宜家仲邊有人用controller控制vr睇av,唔通用你佈滿子孫嘅手控制controller咩。
屌你班原始人醒下啦,打飛機都要與時並進
屌你樓豬唔好教壞人啦,教壞手勢呀
屌你老味咁撚有心得又唔見你打篇文出黎介紹下 on9
新一代oculus quest 2! 購買 玩steam vr 集中討論 (3) 而家VR唔同哂
https://lih.kg/2220569

2020年VR headset先進左好多 又平 唔洗幾千蚊
23xxhkd 就買到 免運費

手機VR已經連google 開始係Android 11唔再支援day dream(手機VR) 因為唔夠oculus quest玩HTC都畀佢打到訓係度
或者我都重申返啦大家有預算既話,一分錢一分貨,專業既VR headset一定比手機出嚟既效果好,呢一樣係好正常。

我呢個分享亦只係想俾有興趣試下VR AV既朋友一個參考,買貴買平都係自己選擇。
就好似有人打飛機就咁用手打,有人用飛機杯,有人專登去買個名器,冇對與錯,只係大家既要求唔同,而呢一個要求亦會隨住時間同體驗改變。
其實宜家市面高質VR仲係咪見到一粒粒pixel?
我四年前開始冇留意
謝謝解答
dmm 冇得download vr av 真係on99
自己比錢買反而要睇串流,一飛去第二個位就要load, 個app 又垃圾,好多限制
最後不如去bt 返來,自己係harddisk 開出來鍾意點飛就點飛,鍾意用咩app 睇就用咩app, 揀到個app 啱心水先睇都得,可以撳時間軸飛,飛五秒飛十五秒,校個畫面離隻眼幾遠又得

去dmm 真係貼錢買難受feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞