睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
睇片順唔順? 串流定要DL落嚟? 同埋有冇買過限區既寫真片播唔播到?
我只係wifi 5,睇片都順,較時間時會等2-3秒
都係串流得HQ,可以Down落黎有UHQ
冇買過限區既寫真片所以依層唔知道Sor
2-3秒已經好好, 而家用緊PSVR睇連HQ都load唔到
我都試過PSVR ,我覺得仲衰過用手機vr box
1080p仲衰撚過手機,轉用oculus quest 2啦,好撚正
其實d vr 盒係咪會限死邊d 電話model 先用到
通常只會限個size唔會限model
可以
唔可以,可以考慮下用halo strap或者DAS
同埋緊記唔好買原廠嗰個
副鏡好窄! 面大少少鏡框粗少少都夾實,幾痛吓! 最好配專用鏡片,或者有舊眼鏡拆兩邊柄再搵野固定喺quest 鏡前
Sexlikereal (SLR) , 有d可以俾月費睇/DL, 有d 只可以逐套買, 如果要慳錢又有吉hard disk, 俾我會每一段時間join 個月dl想睇既野, 不過正價都係U$30左右! 如果冇HDD就可以 dl 佢個app做 streaming, 但視乎你用咩睇, 近期用Q2 睇冇乜野可投訴, 甚至free左個月 做streaming 俾你睇, 唔sure優惠做完未
咩網有免費高清vr av

有冇人join左呢個月費?
香港邊到有vr眼鏡買?
有無巴打教路
利申 有戴眼鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞