睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
用開ps4打機同部4年前舊laptop
好有心機 推
二手psvr 都千幾 上面果幅圖黎講 佢既解像度係vive果級左右 最低果格 低過q1

就算收 都收q1

q2可以直接run 唔洗電腦 如果唔玩PC VR既話
4K MON用家表示後悔買左PSVR
得1080P屌你老母
電腦又用唔到PS CAMERA定位
oculus quest邊有4K
想問而家用DMM個app有冇好窒? 我喺佢對上9/10月做50%off 後就播標準片都窒
quest 2 1832 x 1920
rift s 2560 x 1440
oculus邊有4K, 最多得2K
係WO
但點解會平咁多
P到咁
橋本對波邊有咁大
個重點竟然去咗呢度
真係唔好呀!

懞啦, dmm做串流好L慢啦, 就算DL片你又要買外置HDD, usb hubs 同埋Littlestar 個app 錢! 萬一真係唔想/冇錢買片, 你連片源都搵唔到啦(重申這樣是不對的😌🙃) 千7蚊買PSVR不如2400買oq2 la!
Oculus Quest啦
不過唔好睇整容嗰啲深田 橋本
咁近嚇撚死
PSVR 1080 x 1200 pixels per eye
唔好哂錢去買 講完
HP G2 > Q2 >>>>>Q1>>>>PS VR>>手機VR

原來要另買線接電腦
之後個價就差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞