睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
如果用 Android 機, 唔好煩去playstore dl, 呢條link

https://help.dmm.com/-/detail/=/qid=45468/

開呢個dl 個apk, 裝左佢, 你跟樓主講個步驟申請account, 入app 度買, 有咩買有咩新出預售喺個App度已經可以睇到晒!我用credit card 甚至 tap n go 都過到數添!(不過通常我都係喺去網頁增值) 個app除左Fanza, DMM 寫真類都開到, 不過d VR唔多特價或減價, 但用DMM VR app唔使VPN 都開到, PC一定要VON,  Oculus 就唔清楚!
*PC一定要VPN
係東京去過sod間舖試過,麻麻地
幾多年前,同我覺得日本片嘅片質差些小
其實唔洗咁煩 DMM有個海外網站叫R18 com
Visa就咁都比到錢
之後都係叫你裝個app播
優化
與時並進=手機VR
十一月先到
其實比錢嗰啲Av片係咪會高質啲?
我自己平時上Avgle睇Free Av都行緊HQ+60FPS
其實都夠J,係衰在全部有碼,無碼嗰啲就好低畫質
冇4K是死罪 仲要control好柒
幫襯金太郎啦
買個平平地VR盒睇唔睇到?

因為唔會成日用到
窮jj冇錢買
我意思係普通AV已經唔夠喉係時候去試下VR啫
坂道段片要幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞