睇AV打飛機都要與時並進,一步步教你點樣買片睇VR AV。

731 回覆
372 Like 11 Dislike
買咗一套成20gb
買多一兩套電話都無位
頭先聽你咁講都心郁郁想睇下宜家啲手機vr進步成點。試咗套4k vr av,體驗都係好差,但係我換咗新手機,啲畫質係高咗少少咁啦。
但overall都係比oculus quest差好遠
手機vr應該要比人淘汰,太落後啦
諗緊買唔買oculus quest 2,好似好正咁
日本vr片叫做有心拍既係君島既OPG-014,學生輪x老師
正野先十幾G, 4K片 幾G個種真係好差,不過vr唔洗點飛,唔洗怕,啦用電話睇就介紹你,VRTV app 幾好用,因為可以用藍牙 controller map返落control 到
咁都話 shxt ,去買吹氣公仔啦
用左rifts 一年 ,比你地講到想買部quest2
冇 screen door effect真心正
我買咗隻同樓主一樣既VR盒
lm
一黎就invest 2,300
個usbc port 除左差電可唔可插flash drive
Streaming 啲Quality 差好多

Skybox 依家仲要比錢
出2又要課金
Oculus Go 我見要14usd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞