[七月新番] 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完 / 神作果青第三期 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
其實到最尾
佢係咪都係中意葉山,大老師係冇行
唔似喎
自從向葉山表白失敗後
似鍾意比企谷
根本一直都係明修葉山咋嘛
今季除左最後一集果一秒,一色同葉山係零接觸
明修葉山 暗渡八幡
唔小心爆響口講咗三年後
一色
巴打用咩app睇 好有feel想睇埋小說
第一季煮咖喱嗰時 雪之乃講塊月季葉 大老師ff咗係蘿莉葉
一色叫結衣借醉果段
其實係咪一色自己內心既諗法黎
比呀妹拆穿左之後講話咩自模 聽牌果到問係好明
有冇巴打解釋下
呢套應該係少有一套睇完動畫再睇返小說既作品
佢用打牌做比喻,葉山係鋪大牌,佢寧願出充比對家即係比三蒲溝到葉山都唔會轉目標做大老師,雖然我覺得佢只係係結衣同小町面前扮嘢
正呀有去雪乃屋企食飯睇
book walker
上網買完係broswer/app睇
成套450hkd左右
我都覺得佢扮晒野
佢不嬲牌面係葉山,其實暗地裡已經係大老師。
會唔會出充比對家係解雪乃我覺得佢話永不放棄同借醉
表面同結衣講 暗地內心自己獨白
咁佢原本個setting係理性狂魔
不會醉既男人
睇完渡航個篇了
係咪隨左個篇外,其他都冇講陽乃同老母個邊?
即係14卷接續得呢篇?

唔怪得話bd講食飯個度,原來呢度已經係食左之後
老母好似好緊張想快d大老師到手咁,明明只係高中生拍拖
講到人生大事咁

雪爸好廢下,地位係 雪母>陽乃>雪乃>>>>>老豆
睇完短篇
都冇講雪奶睇中佢能力
唔係短篇講,十三同十四卷暗示
大老師同雪乃個表白同求婚無分別喎講到人生大事咁都好正常啫

大老師同雪乃結咗婚好大機會會變第二個雪爸,啲設定同諗嘢模式好似
陽乃同雪老母就冇啦
不過由比濱爸爸果篇,後來都有講到雪爸爸

你問14卷接續,渡航寫既4篇都係接住第14卷
1001記得開post
第一次喺見面:大老師明解雪母冇理據可言,知道雪乃一色輸緊所以叫中場休息,向雪母show到佢超乎常人嘅大局觀,所以雪母先肯走,放眼大老師會出咩計謀

第二次:大老師用以前嘅舊事黎叫雪母還人情債,同時比埋假舞會作為雪家落台階,全個scene都係雪母跟住大老師節奏做埋佢隻棋,雪母配服大老師喺咁短時間就搵到向大人世界(仲要係有權有勢)嘅反擊方式,所以服輸幫忙

第三次:又搵雪母做棋,本來雪母對佢有濃厚興趣,佢自己仲要自投羅網提親,所以又讓步

不過17歲有e啲能力老實講好唔現實

你講到咁我係咪要喊
其他個三篇有冇甜野?
定都係講雪乃外既人既故?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞