[七月新番] 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完 / 神作果青第三期 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
三年後灌醉大老師把生米做成熟飯
呢下好癲
估唔到一色會建議結衣咁做/結衣最尾完全無過冷河下重返侍奉部
係動畫先得
放係現實
一係結衣虐死自己一係遲早出軌
好似一色咁奸既女人現實大把
好似雪乃咁大方既女人雖然少 但都真係有
但要好似隻狗咁不知廉恥既真係未見過
你都識講if線
我揀老師
到最後都係睇到一舊雲
what is 真物
其實一色都淨係對大老師係咁,佢對眼鏡三人組啲態度賤到大老師即刻係心入面話佢
最癲係小町仲同佢地癲埋一份,佢係咪唔記得咗上次同大老師鬧交就係因為當時大老師同雪乃冷戰,某程度上其實係嗰陣大老師心中雪乃嘅地位已經高過小町,佢兩個依家仲要玩到託付人生,比大老師知道小町係自己背後搞小動作幫結衣如果真係影響到佢同雪乃嘅關係可能又鬧交
想睇埋雪爸同枱食飯
八幡食餐飯有三個boss
只能講係二次元先可以咁美好
咁既情況下仲可以大團圓重啟侍奉部大家繼續開心相處
擺現實
一係結衣虐死自己頂唔順斷絕來往
一係雪乃頂唔順要求比企谷同結衣斷絕來往
一係比企谷背住雪乃同結衣NTR
仲未計一色呢啲咁主動
勁易出軌
點解會有錯覺係三個boss,雪爸只係老咗結咗婚有兩個女嘅大老師,雪媽同陽乃唔出手佢都無乜可以做
想像下現實同好似一色呢啲咁姣咁主動既女仔孤男寡女共處一室
真係要極好定力先頂到
其實唔止製作組 連唱op個女歌手都係結衣黨
我都唔明點解製作組有睇原作都可以係結衣黨
識10個小說黨9個都係雪乃黨
或者可能好似我咁係鍾意東山 所以鍾意東山配嘅結衣
結衣應該唔會覺得太虐因為佢都應該習慣,有一段係話其實佢好多次係社辦門外見到大老師同雪乃啲互動就覺得佢地有自己嘅世界佢根本入唔到佢,即係佢地未一齊已經成日閃結衣,仲未慣咩,係怕小町同一色呢兩隻小惡魔唔知會教佢做啲咩痴線嘢
放心啦,最尾個point一定唔會發生,八幡未拍拖之前已經不斷拆flag
一色都係啦,一直當學妹係個妹
比企谷呢啲真係好男人
現實好撚多人有食唔食罪大惡極
仲要一色咁撚正
屌 係度啊 有d忙....最後都冇睇直播 尋日收工先睇...
結局都幾好啦 結衣都講左自己心底話
雪乃都冇咩 算係bbq end
但岩岩上黎睇你話地結衣不知廉恥
我反而覺得佢好慘惜雪乃 因為一過冷河就可能朋友都冇得做 結衣bb好堅強勇敢
同埋靜老師真係好正
有咩所謂,對大老師好即係對佢一個人好姐
正常反應黎
結衣係對個個人都好喎
教佢扮失戀唔開心叫比企谷去佢屋企安慰佢
再飲好多酒
輕鬆上床

根本咁樣keep住來往放係現實係三輸局面
唔會喇
大老師做人好堅定
假設結衣高三好似高二咁一直去侍奉部
其實真係唔係辦法
太虐自己
仲要比企谷同雪乃先岩岩一齊熱戀期
諗起都覺得慘
八幡自己都唔知

肯定佢唔會出軌
二次元式好男人
話說係咪有唔同if線睇?
邊到有得睇?
我願意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞