[七月新番] 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完 / 神作果青第三期 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
狗戲份太重 霸曬啲位
睇多啲放閃好過啦
無睇小說 係咪cut得太多
點解10集之前兩個都好似預咗要單身咁
11集打後好似開曉得好快 即刻就表白\ 拍拖 扑野咁
除咗材木座仲有邊個肯埋單
其他仔比人mark晒
好難想像上季第七集係出自feel手筆

果青唔存在雙女主
女主從來得一個
動畫好撚狗黨
決定買書睇一次
想問op 同雪乃跳舞係咪cut 咗
想睇果到
今年大學畢業岩岩出黎做野先完真係幾感慨
間制作偏心結衣先比咁多畫面佢
正如動畫第三季的標題那樣:完

才沒完呢,《果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。》遊戲化決定!

另外動畫光碟初回限定版特典是渡航新作小說《果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。‐新‐》,大老師三年生編,開幕!
不起眼學組if線甜到糖尿
小町一嚟就ban咗佢條橋喇,話大老師一定會係真係醉之前扮瞓
果青 新 係咪要等番十年先有可能動畫化
好空虛
真定假
有新?
《果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。》原作者渡航轉推了自己推特貼文,並表示《果青。新》正處於創作階段,未來將作為藍光&DVD特典上市,且確認是自己所撰寫的本篇原作。
淨係dvd出咁攪笑

都係短篇者,再寫點寫落去,唔同真係結衣黎爭仔咩
財木同學? 改第二日都得啦
毒撚真係好慘,完全垃圾可有可冇

結衣其實唔係真係祝福雪乃,佢心好想兩個散
一色同佢講個d佢都好認真咁諗,好黑暗
用黎谷BD既銷量嫁,如果唔送小說,仲有邊個買呀

已知會有既內容有同雪之下家食飯
估計會有既內容有解決葉山同海老名係正傳未解決既問題
同埋可以寫下八幡同雪乃放閃光彈
真定假
有新?
《果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。》原作者渡航轉推了自己推特貼文,並表示《果青。新》正處於創作階段,未來將作為藍光&DVD特典上市,且確認是自己所撰寫的本篇原作。
淨係dvd出咁攪笑

都係短篇者,再寫點寫落去,唔同真係結衣黎爭仔咩
用黎谷BD既銷量嫁,如果唔送小說,仲有邊個買呀

已知會有既內容有同雪之下家食飯
估計會有既內容有解決葉山同海老名係正傳未解決既問題
同埋可以寫下八幡同雪乃放閃光彈

重中之中
好想睇呀

最好加多少少葉山同優美子
會不會那段只是OP限定?
而其實係無發生過架?
(詳細要問返小說黨)

利申:動畫黨
制作:cut曬佢
之後分開出
唔計賣BD量,其實日本果邊知唔知收視果啲架?
係咪第11集同今集最多人睇同討論?

如是的話,咁製作團隊都無理由唔知觀眾想睇啲乜掛
最想睇老母陽奶瘋狂玩未來女世/妹夫
希望ova都會整呢段
配張痴女少少既圖有feel啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞