[七月新番] 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完 / 神作果青第三期 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
其實大部分都有做不過做得好趕,少咗沙灘散步講前途,雪乃估大老師會考咩大學之後大老師話自己讀完大學之後會返工(叫你將人生交比我無理由仲要你養)少咗一色問佢地關係,佢地話依家係搭檔關係

食飯就未必有喇,短篇都無講到,一嚟就話大老師同三母女已經食過飯,佢地仲討論點樣先可以等大老師同雪爸見一見面
聽講果青新會寫食飯
應該會好精彩小說入面大老師嘅os係同雪乃單獨食飯緊係無問題,佢仲好樂意㖭,但係如果加埋雪媽同陽乃就咪搞
兩個最麻煩既人
今集會唔會太甜
雪乃孖辮好正
第一張相仲好過第二張
佢老母個氣場 唔知企鵝有冇雞髀食呢
剛剛睇完第2次..........太正
順手cap 下圖......

優美子.......

雪乃.......

臨尾呢段有返雪乃感覺...(特登叫錯下名....又講D無可能發生嘅野..好正)
會唔會出ova
貓就係難搞先至咁可愛!!
點解會係特登?
佢記性好到可以玩game記得晒出過既牌,點會唔記得大將軍個名
呀哈囉 主角登場
不起眼更加冇黨爭
財津係邊個? 唔記得
副會長?
劍豪將軍材木座義輝
想講材木座吧
但係我覺得佢係堅唔記得,小說入面啲幫手逐啲逐啲入社辦,材木座同遊戲社係最先入去,雪乃好認真咁鞠躬講第一次見,係小說雪乃係已經見過曬呢三個人
咁嚴格上嚟講結衣的確係主角嚟,不過係敗犬型女主啫
雪乃份人根本係腹黑........
因為材木座係中二病...所以她先特登扮唔記得佢個名之嘛.......(好似係 )

同埋...雪乃都不下一次..特登叫錯八幡個名........
果青同不起眼喺2017年開始睇亦都係最初接觸動畫嘅作品

不起眼由17年開始等劇場版到19年10月喺日本上映 。諗住不起眼咁高人氣,香港應該喺一二月左右上映(雖然要考dse都諗住狗衝刷十幾次)結果畀武肺搞到六月先上映

睇完果青第二季以為係15年嘅出嘅作品 而且都去到故事後期 小說應該會出哂 。
點知小說都係做到動畫結尾就冇再出,等佢一年出一卷去到小說完咗都冇乜留意,之後見到第三季係4月番諗住考完之後追,結果都係畀武肺廷期7月番

兩套作品都等咗三年 結果都係差唔多時間一齊完
雖然等咗好耐 但而家真係完結嘅時候就好唔捨得佢哋完
我睇到呢幕嗰陣喺到諗
結衣跑步大聲到喺房入面都聽到?
聯合舞會小說都係中午開?
同時完真係好傷感
突然覺得自己老左好多
啲青春已經消逝曬
我入大學無耐睇到而家做左3年幾野
我既青春真係過去哂
上面dse 個巴打而家先廿頭仲好青春
不過動畫第12集一色同結衣講法律無規定唔可以鍾意有女朋友既人
同埋最後一幕係侍奉部結衣提出既委託
如果擺係現實
簡直係NTR 出軌既節奏
好彩係二次元
比企谷同雪乃呢pair 肯定完美無瑕
二次元係令人沮喪既現實世界既最佳避風港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞