[七月新番] 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完 / 神作果青第三期 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
所以雪乃嘅短篇就係雪乃要搬返出去自己住,陽乃就串佢:要放便佢(大老師)嚟過夜
只能講係二次元先可以咁美好
咁既情況下仲可以大團圓重啟侍奉部大家繼續開心相處
擺現實
一係結衣虐死自己頂唔順斷絕來往
一係雪乃頂唔順要求比企谷同結衣斷絕來往
一係比企谷背住雪乃同結衣NTR
仲未計一色呢啲咁主動
勁易出軌
結衣應該唔會覺得太虐因為佢都應該習慣,有一段係話其實佢好多次係社辦門外見到大老師同雪乃啲互動就覺得佢地有自己嘅世界佢根本入唔到佢,即係佢地未一齊已經成日閃結衣,仲未慣咩,係怕小町同一色呢兩隻小惡魔唔知會教佢做啲咩痴線嘢
教佢扮失戀唔開心叫比企谷去佢屋企安慰佢
再飲好多酒
輕鬆上床

根本咁樣keep住來往放係現實係三輸局面
所以雪乃嘅短篇就係雪乃要搬返出去自己住,陽乃就串佢:要方便佢(大老師)嚟過夜
三個女角淨係未上過一色屋企,其實都想見識下
其實都未去過雪乃本家,不過就去㗎喇
btw一色邊有咁大
真係二次元先會有今集last scene
結衣仲要返去花式自虐
邊有可能 失戀完即刻無野做返朋友
大老師邊可能忍到
老賊咁都仲格硬幫佢拔旗就太唔現實喇
花式自虐描述得太好
想像唔到有幾慘
仲要結衣本身同雪乃咁Fd
雪爸唔係女兒控咩 當八幡係敵人吖嘛
見家長一定為難佢啦
睇情況
正常係學校無乜野既
現實中唔主動去撩一色都唔小人做到
但如果有個契機
例如2個人因公事要出trip
有機會孤男寡女獨處一室就好難忍到
雪爸雖然係女控但係都係妻管嚴,雪媽已經當咗大老師係未來女婿,雪爸仲可以點為難吖
結衣
其實大老師根本唔知一色鍾意自己,佢一直都當佢係妹咁照顧,我仲以為一色係全力葉山,平時調戲自己係因為想玩學長咋
教佢扮失戀唔開心叫比企谷去佢屋企安慰佢
再飲好多酒
輕鬆上床

根本咁樣keep住來往放係現實係三輸局面
三個女角淨係未上過一色屋企,其實都想見識下
大老師邊可能忍到
老賊咁都仲格硬幫佢拔旗就太唔現實喇
其實大老師根本唔知一色鍾意自己,佢一直都當佢係妹咁照顧,佢仲以為一色係全力葉山,平時調戲自己係因為想玩學長咋
隻狗講少兩句
都夠做沙灘漫步
一定忍到
上到一色屋企見到張圖咁撚樣邊撚個忍到
唔記得第3季第幾集大老師同雪媽講野個到個雙重意思睇到我好尷尬
咪臭係
其實作者有冇份監修
普通人未必得
但大老師會識保持距離
大老師根本連一色屋企都唔會去
負責任嗰段?
結衣唔係對每個人都溫柔
對住材木座呢啲死毒撚佢都係會嫌棄
比企谷會忍到
因為佢係二次元中既好男人
現實應該大部分男人都會食
其實佢對材木座已經算好至少有幫佢改花名叫佢中二,遊戲社嗰兩個佢叫人地做「那兩個人」咋
改變唔到佢係未來女婿都可以為難架
想睇雪爸撚八幡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞