[七月新番] 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完 / 神作果青第三期 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
feel:閃位做齊仲想點 本身諗住cut晒佢
反而我雪乃黨都覺得好虐狗
自己心愛既男仔同自己最好既朋友一齊
呢個痛苦唔係講笑...
現實一定冇可能做番fd
只會ntr
一字頭睇到依家二字頭
從來都無存在黨爭
成套只係講大老師點發現同承認自己係鍾意雪乃姐
要睇三角不如睇白色相簿2
結衣黨睇完想玩下之前隻game既結衣線不過唔識日文
11集之前屌feel老母條龍仲長過dse放榜之前ifc條龍,係11集之後先少返啲人,今集啲閃位仲想cut係咪想人數指數級上升
完得不明不白咁
利申 動畫黨
係動畫做咗做黨爭,睇小說根本無呢樣嘢,結衣唯一有機會就係整甜品嗰陣,但係大老師即刻就話咁樣係偽物對佢唔公平,對比返佢同雪乃約會os差好遠

咁美好既事只能存在係二次元,亦都係二次元點解係精神避風港既原因
呢個情況放係現實
一係結衣同比企谷雪乃徹底斷絕來往
一係比企谷NTR出軌
你話過返2年冷河,結衣又搵到自己另一半,到時做返FD都仲得
現實裡面立即重新相處返做返好朋友,無乜可能
睇果青重點係睇角色成長 不過動畫做到有黨爭 成件事變咗wa3
白色相簿2太虐心
大老師一開波都話唔中意溫柔女仔,溫柔女會對所有人都溫柔

換言之雪乃簡直岩哂佢,得到佢既心就真係得到
其實最後結衣敢返痴埋去成件事好結衣 好符合佢以往嘅行動模式
真係得結衣先做到
不過我觀眾角度就真係覺得何必為咗可以係果兩個人身邊而咁做
虐心虐到癲
唔敢想像
太殘酷
我知小說寫雪乃
但13年第一季岩岩出
我已經覺得係三角關係
過左咁多年要抹走話無黨爭有啲難
反而不起眼第一集我已經覺得係為惠贏 邊有黨
睇草莓
結衣嘴
加藤惠太屈機
動畫睇左幾集已經覺得佢贏硬
不起眼標題已經話咗你知邊個女主
睇就係為咗睇惠點贏
今集大老師同雪乃sweet到屌你老尾
雪乃會唔會太撚可愛
想問清楚多少少.......閃位大致上係做曬?
(咁內容上有無D乜動畫係無做到出來?)...

除咗大家提過的同雪乃媽食飯一段之外.........
(都好想可以在OVA睇到呢段)

p.s. 動畫雪乃黨表示睇得好開心....但有少少無奈就係前幾集已被大家劇透曬D閃位........無咁驚喜
但係睇設定就知估到係雪乃,大老師生日係世界愛貓日,八幡宮係雪ノ下,佢地兩個啲設定都同對方有關
天橋告白同舞會話鍾意你sweet到
仲好古惑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞