[七月新番] 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完 / 神作果青第三期 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
結衣輸左條仔 仲要輸埋好朋友咁對佢太唔公平
雪爸都係入聚
佢冇咩話事權
雪之下家係物色岩既男人就將佢收歸改變成雪之下既形狀
大老師一定都係入聚,雪之下八潘
Happy End
最後一集劇情飛得咁快好似好平淡完結咁....

同老師分別果幕硬係差咁的野,明明小說睇到好感動
不過小說好似都係就住黎寫

雪乃告完白幾句就下一幕
之後埋尾都係人物過下場咁..

只能夠講小說(係動畫上季同今季)拖太耐都唔出
搞到今季動畫的好似好唔連貫咁, 劇情又唔記得7788

總結女主角都叫做到"冇話邊一方獨大咁, 去到好後先知最後結果", 仲可以出到個伊呂波

而家好似好少呢類既輕小說題材了
雪爸好似冇出現過喎
咁講我覺得一色對佢地仲好
要睇短篇
邊到睇
仆街動畫組 feel works的錯
從來贏家只有一個 我和她的故事
係動畫做到團子係正宮咁
無聊off topic
現任日本官房長官加藤勝信原來都係改老婆姓
比企谷改雪之下姓繼承雪之下家政治能量原來好合理
不起眼 果青完哂
近排無乜校園戀愛番可追
得番PTGF
其實都未必,雪爸入贅係因為當時未接受到女人話事所以先叫雪爸入贅做傀儡,但係雪乃呢一代佢地本身已經諗住交啲嘢比陽乃管,性別問題無咁嚴重未必會變雪之下八幡
其實大老師如果從政更加不得了
網上面打名小說都有 雪side最尾個章 兩個女加雪母諗計挾八幡上門食飯
雪媽就係睇上咗佢從政嘅潛力,短篇仲同雪乃講叫佢努力留住大老師,唔好比其他兩個女仔搶走
雪之下家應該係辦日式婚禮
即係似喪事個隻
所以大老師誤會辦西式個隻冇行啦
我明
但咁樣重返侍奉部
真係二次元先得
日日一刀一刀咁割落結衣個心度
早幾集先上去完狗竇
有短篇講???
比企谷做國會議員都有機
小說大老師有個os係話一色對佢地打招呼個態度hea到仲衰過當佢地透明
夠姦有謀略,岩從政
日本好多政治家世襲
短篇時間軸係幾時?
雪乃先唔公平
佢係allin or nothing既
如果大老師揀隻狗
雪乃基本上唔會再同佢地有任何交集
後尾短片其實都透露咗雪母比翻陽乃自由等佢揀
本身陽乃讀工科,所以最尾陽乃負責建築工司,八雪搞政治都唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞