[七月新番] 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完 / 神作果青第三期 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
呢下真係好sweet
其實有d甜位係聽人講返先知仲甜過告白,同陽乃雪母講新舞會嗰陣d對話基本上全部有雙重意思,大老師話會負責其實係同緊人地家姐老母承諾對雪乃既人生負責,某程度上己經係求婚,所以佢約會嗰陣係結婚場地先會誤會雪乃想係度攪結婚典禮
當初睇完小說都好期待最後一季,但垃圾feel.社真係結衣黨,前面可以cut嘅唔cut搞到書後面13、14根本無乜時間做好,都幾失望
我跟雪之下坐在床上,她落在腳邊的視線緩慢上移,美麗的雙眸直盯著我。
「那我們開始吧。」
我戰戰兢兢的說著。
「嗯。」
她輕聲呢喃,害羞地笑起來,還用手遮住染上淡粉色的臉頰。
正當我們準備寬衣解帶的時候,忽然後方傳來一聲開門聲。
「呀哈囉——」
果青一向都係推千葉聖地
應該唔係
個陣未拉雪乃落水
個陣係問插手佢屋企既野代表咩你知唔知
佢咁答應該係可以既話我都想成為你地家既一份子
就可以承擔呢個責任
都係變相求婚
第六集,一色讀白個度,講咩好想要大老師負責乜乜
想佢負咩責??
頂 好後悔冇每星期逐集追...而家一次過睇 得番一集就完....
好撚唔捨得啊屌!
負呢個責:
有聲
3p
小說真係有?

用渡航寫既字句砌出黎既
搞到成套野好似明明同雪乃勁少交集 但最後無啦啦一齊左咁
cut哂雪乃啲野
我決定買哂成set小說慢慢睇
睇完小說再loop一次動畫就會會覺得好多問題都係非戰之罪
比企谷心諗左兩頁紙點用一個表情表達
想問點解企最後都要搞埋個沙灘party ,係咪想令雪下幫返佢做證明自己係自己解決到問題,大家一人一次?
實在太撚鐘意套嘢
決定買撚曬啲bd佢
有無巴打知bd box 包唔包曬咁多隻碟同封面
大老師想利用假舞會搵機會向雪乃表白,舞會只係假幕 對佢嚟講搞唔搞得成都唔係重點。
只係雪乃被大老師咁樣挑釁同埋自己唔服輸嘅性格先搞埋個假舞會
順便助攻埋雪乃比機會佢向雪母証明自己能力
睇到第6集
結衣挨起比企谷果幕sad到呢...
經濟援助靠你
前兩季嗰啲唔包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞