[七月新番] 果然我的青春戀愛喜劇搞錯了。完 / 神作果青第三期 (4)

1001 回覆
16 Like 5 Dislike
第12話劇照:
https://www.tbs.co.jp/anime/oregairu/story/

睇得出有某個重要劇情
睇完劇照都唔知feel想重點做邊part劇情
BD6張封面圖

本身期待出八雪封面都有可能買
呢張放第1張就真係唔知,你話放老師之後就應該知
佢哋塊面個個都畫到好奇怪
覺得有個遺憾就係配角好似無補完
好期待BD送既小說內容,希望GPS咪撚寫鳩野!
發覺feel都幾犀利 造到好似結衣帶動成個故仔咁
我唔係幾鍾意動畫營造到結衣成為成全八雪既敗犬悲劇角色 而忽略晒其他人既行動同貢獻
其他人既助攻同八幡既行動>>>>>結衣成全八雪
本身小說就唔係重點講三角關係 而係講八雪二人關係 八幡已經為結衣做左好多野 實現左好多願望 最後係佢認為自己拖到冇得再拖 先同結衣坦白自己既願望 已經對結衣好好 畢竟結衣都知冇可能一齊and八幡本身都冇愛過結衣 所以feel將果青改編成黨爭都幾犀利
好彩睇晒原作先睇第三季 冇俾動畫帶動到個心態
你話我馬後炮都係咁講 原本都唔期待feel改得好 因為八幡D心理描寫都預feel差唔多cut晒 刪太多根本還原唔到原作 所以本身都冇太大動力睇第3季 不過我畢竟係睇完第2季動畫先去睇晒成套小說 反正都睇左兩季動畫 唔爭在睇埋第3季 還掂都想睇下11,12集做成點
第二季就結衣真係推進劇情
今季就唔覺係結衣帶動劇情
最後八雪一唔一齊到 係睇八幡有冇突破姐
只係結衣成日有得出黎 好似做咗大半季女主咁
想問下集係咪會講大家知道左佢2個拍拖既反應
點計都係靜老師推動,次次最大推力都係佢,好老師
有興趣,類似陽乃咁想玩下,試探下
有個男既未拍拖就見家長,當住咁多人面講想追你個女,勇氣可嘉既
去結衣屋企親口同佢講 要佢做第一個知既人
大佬,下集最後一集唔代表可以係咁劇透掛?
又唔加密

之前已經好多人唔經意咁估下集可以做到啲乜部分劇情都已經順手劇透

重有好多人想保持神秘感咁去睇最後一集

利申:動畫黨
我唔係劇透黎 鳩估架
我都係動畫黨
現充團問佢地都唔認
https://www.youtube.com/watch?v=IkbERtlX9zc

快速回憶下1,2季內容
有d野佢講完先知原來係咁諗

https://www.youtube.com/watch?v=vpFvuKwniOM

大老師分析
真係成長錄,動畫又係唔易理解,但咁講又好明
遮住左上角個完字 你話係第二季bd封面我都信
葉山?
仲有海老名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞