‎[罪大滔天] Sony Xperia 集中討論區(58) - 「精緻小巧,為速度而生」Xperia 5 II 正式登場

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
ok我用app test過
應該係180Hz
所以玩得起90-120Hz refresh rate
道理其實差唔多。 如果mark iii 再大再長d , 斤一眼看來好似震憾d, 但玩落去 可能都係呢個size 襟玩d

係時候了?
我放棄了,唔理Sony啦
xperia1m2係120hz觸控採樣率
信app不了
何解
app可以參考唔可以信
通常都錯
數字邊到來
依個算好用起碼可以分返一個個folder 唔會炒埋一碟
講真,捽mon同撚掣完全兩回事,尤其你要影囡嗰陣,拎住部電話捽半日未出到一張相,啲囡即爆
有無人覺得更新完,用whatsapp 之類開到個相機,個相機就會郁一郁,定之前都有

利申用緊1 ii
用緊sharp部5.2吋嘅r2 compact
6999 for 5m2?
真係明趕客
襯仲有時間
Sony諗清楚係咪要咁既定價出場
除非買5M2可以有優先權定價買一部PS5
6499先係最啱口味嘅價
6999真係898
咁1m2直接用Auto影人都唔會伏嘅
用緊部XZ2C係貨尾3000蚊執返黎 如果想換機upgrade要成7000 真係過唔到心理關口
其實係,所以搞個pro mode出嚟其實真係冇必要,電話影相嘅situation本來就唔同單反,只要將auto set得靚仔就可以,而sony完全有呢個能力,但成日搞啲gimmick嘢...
點會冇必要?
唔同人唔同需求
你睇其他廠都開始有Pro Mode
同埋Photo Pro唔係冇用喎
sony成日都係咁
啲嘢唔係唔好用
但係個價唔值囉

齋講香港市場
就成日睇住Samsung啲價來定
但係服務又差人幾截
唔講維修啦
淨係更新已經夠趕客
其他廠唔會搞兩個app出嚟,整埋一起咪幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞