[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我形容得唔好
唔可以話係呃佢好返
準確d黎講係大家對點醫佢個病有分歧
如果共占柒到今次食唔到糊真係退休算
對上一個咁勇咁clutch嘅rookie應該係Lillard
咁你就收皮啦
學人帶風向
因為湖人唔肯用IG換佢 佢小氣
The NBA has locked in November 18th as the date for the 2020 draft.
11月中先揀人
艇下個1st rd pick要2027先有,過埋下年唔知又要潛幾耐
帶乜風向?
你又知內幕?講黎聽下
咁你就咪撚講個呃字啦on9
七年真係痴撚線
衰撚過以前網隊
勇狗入黎支持金塊
利申 今年撐過拓荒者同火箭
今晚去老麥食麥樂雞慶祝下先
塊仲有湖既25仔係到
下年無細摩同最佳第6人
GREEN都係收緊友情價 下年OPTION
成個大飛更衣室環境應該好差 舊人唔妥新人
新人仲要成日輪休唔打
上場輸完harrel仲吹口哨
馬後炮睇個時應該留返係龍簽張一加一應該係最好選擇 仲可以睇rmbj點 過一兩年接rmbj過湖同ad組團
大飛真係柒到呢
詹姆斯季后賽職業生涯14次3-1領先
Several Clippers were so fatigued during Game 7 against Denver that they struggled to play stints longer than three minutes and asked out of the game for a breather in the fourth quarter, sources told @TheUndefeated.
支力到3分鐘想死
不但全贏,而且全部都是4-1贏。
2021好似好多FA
AD FA
啞仔好想要吧
今場睇分數嘅
佢唔係戰犯
25分鐘20分
要問下出40分鐘22射得14分個個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞