[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
未,Billups嚟咗先睇,雙槍年代都無睇過
Batum Zeller 份約仲未完又整多個垃圾contract
2020西岸四強
金塊對快艇
金塊反杯3:1搶七成功
kawhi+pg = 24分

2019西岸四強
金塊對拓
game7金塊主場 拓搶七晉級
CJ 37分
兩回事來
鍾意表現同all star 潛力
三十隊都可以好鍾意season harrell表現同無人會估佢all star
你要咁講,就咪話咩all star 潛力
佢all star個季係全nba一大surprise
team president都話過佢one hit wonder
你要講你睇到佢all star潛力,只能夠講你比現時30隊gm能力更強
咁咪harrell做到
係睇佢更衣室麻唔麻煩
價位都差好遠啦 一個要20m 一個中產ko
同埋出手次數留比Zion IG 啦
要睇NOP會唔會媒似76人咁諗住加快process,之果係,可能真係簽Harrell
證明呢一年塊勁咗幾撚多
合同尾同合同中trade me 差好遠喎
癲狗細摩成日製造麻煩,輸左我好心涼

如果波星同當值無傷,加埋呢幾場大飛既水平,隨時獨行俠sweep
咁就要諗2021會唔會追人
下年max ingram, zion仲有三年rookie, ball hart唔貴
理論上好多錢用
當然要隻beal會好正, 不過唔追的話/2022先追都仲可以40M/2yrs harrell
NOP 邊可能釣到大魚呀 專心養zion IG 先啦
d 人覺得sabonis 勁係因為佢有個勁老豆,潛力無限,溜馬要佢都係賭一賭
Harrell 話自己係現代洛文,Tucker 仲有用過佢
咁harrell咪ok
除非仲有靚3D
不過無咩印象
hield禾都鍾意,不過佢要波
Murray條女有功勞
今年決賽應該金塊vs熱火
最好啦
公道講句 同埋潮今次真係送左半隊任揀
Pg係唔trade就唔打 加新簽嘅4年約
Kawhi係trade重要不斷放風壓價
明星仔9成is廢
唔好咁快燈得唔得?
oladipo 去okc前都叫magic 當家球星呀大佬....no.2 pick黎架 比下面啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞