[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
Kawhi真係可惜
個陣私心想佢留係速龍
轉會窗唔識講,狗唔狗閪就閣下判斷
佢夠穩定,防守比力又算乾淨
個人又唔多嘴(對比幾個隊友..)
不過唔同FOJ一隊都feel到佢有野心
係差d領袖風範
佢成個格都係要有Lowry呢類人先幫到手
艇成隊波都唔似一team人
個人能力頂級,run起上黎唔知似乜
寧願佢留係龍比Nick Nurse執仲好
又玻璃
好心唔好成日標籤啦
癲狗不嬲都多人憎架啦 收大龜山 今季開波前簽到kawhi同換到pg係twitter 周圍撩交打
大細摩又係on9仔黎 打人多過打波

kawhi pg唔多解釋 無合約精神係抵死
根本係自己攞黎
係咁穩定今場唔洗輸啦
27.3%fg 14分
睇下dame同cj 同nurkic賽後開晒名瘋狂出tweet笑鳩癲狗就知快艇有幾乞人憎
ad trade me好似冇pg kawhi比人屌咁多
係咪因為鵝太垃圾
ad係仲肯出場
啞狗講明唔換就唔再打
睇金塊定熱火邊隊行得遠咪知
如果一樣呢
咁就睇綠軍定湖charm
咁鹿柒
穩定係用一場數據睇?
我唔係話佢宇宙無敵喎大哥
我知成隊大飛都串過馬撚
大摩好人嚟
大飛以人腳來計真係聯盟頂級,可惜文件河on99唔識帶,進攻iso iso iso,防守都係靠顛狗pg啞iso iso iso。又無人控制節奏同組織進攻,根本就係高級街場散手波執是但執五個勁既放埋一隊咁。

真係好開心呢啲19籃球輸波提早放暑假,成季打落來,球團同教練縱容手下班球星唔打戰術唔夾防守輪換,諗住iso iso iso=win,收皮啦屌,文件河應記大功。
唔撚多嘴但陰啲陰啲做埋啲濕鳩野
暗地裏叫女人走
續撚咗大約叫trade me搞到okc被逼重建
唔好話咩今季okc打得幾好
開天眼係人都識講
季初會預計到波縮回春+okc一年就上到西5?
歸根究底就係賤種啞狗暗地裏叫賤種女人做259
兩個都賤種 講乜都假
輸波完全係抵撚死
講起速龍 屌你唔講以為今年po西琴打得好好
究竟夫子同老夫子係咩關係
Game 7 of the second round series between the Boston Celtics and Toronto Raptors drew 4.691 million viewers as the most watched NBA game of the week.
最多人睇水皮東岸搶7
傻左 擺明西岸好睇好多
最強教練已在陣中
lue上位
好認同, 金塊有Jokic嘅高位策應能力係同嗰兩隊嘅最大分別

我覺得金塊要贏嘅其中一個重點係射手群要把握到 MPJ, Millsap, Grant都比較streaky
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞