[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
咁佢地問lal vs lac 姐 無問到den vs lac
好多都係問邊隊champ/西岸邊隊入final wor ching
今年收皮 艇都無運行 Harrell一定要大約
今年常規好多時都係靠佢同lou will拎分
要補番Harrell個位好難

lou will又老一年睇下仲有幾多料
艇執左好多人番黎但今場Morris reggie jack 乜9都做唔到 就咁睇 可能下年小牛都贏唔到了
Caruso 除左射波唔穩乜9都有d窩
今年offseason 湖比kawhi搞完 其實係大把cap 9fing但簽唔到人 就all in green
rondo mcgee 都唔係底薪嘛
打番起Morris 同kuzma一齊出已經唔差
湖最欠都係穩定射手
季前已經講緊大飛大熱 不嬲講緊西決LA打吡 笑一兩下佢地俾塊打面ok既 但大飛一定係最好笑
全部都係潛台詞 lal vs lac嫁啦
如果可以換到1/2個3D中產都好~
例如塊的GRANT
佢哋加加埋埋都出到張1000萬左右的中產合同
始終佢今年有球員選項~無論今年最後點樣猢下年重係支爭標隊伍~
唔知MURRAY人工點計~但佢下年點都有得加下人工嘅(400萬咁嘅表現絕對UNDERPAY得好嚴重)~未必比到張好靚的合同GRANT~
唔知有冇可能簽到TRACE YOUNG退而求其次范喬丹都唔錯~可能更夾猢個陣~
小牛full team 今年艇已經未必贏到
兩個A+外線防守都可以俾Doncic攞40+
中產想簽grant?
grant下份約20m都黎
1. ching 唔好癲啦
鷹會唔會放young走呀,
分分鐘而家成個league都無咩邊個可以1換1young
21歲,29.6ppg 9.3apg,我真係睇唔到有人比TRAE young 吸引好多囉
doncic同佢差唔多value, at least 唔會係即刻lur飯應果隻

2. nba係無下年加人工呢樣野,唔係踢波
nba人工係簽約果刻已經定左你合約年期內每年人工幾多
新仔就更加,係跟你個pick position去決定你份約有幾大
所以唔好話佢今年underpay,根本新秀約就係得咁多
murray續左約架啦,下年29m

3. 金塊對grant有bird right,只係佢地肯比tax,比max grant都仲得
邊個Trace Young
講鷹個個Young既話Rookie約都未完
Murray續左5年170m
Van vleet 都坐底20M,外國有分析重建隊可能開到25M一年。
有冇咁勁...
不過屎綠都有15M...佢有20都唔奇...
唔覺vanvleet會走 一黎其實係體系球員 二黎而加做緊戰術核心
doncic first team啦
當值
當值
2,3隊sf pf應該換位啦
波叔2陣
當值寶寶
笑撚咗 Ben RW都有三陣
等陣,足球有得出年加人工?
果種唔係要換約?...
睇常規賽佢兩個3陣有咩問題
反而MB連高啤都鬥唔過就奇怪左D,唔知係咪因為出場數問題呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞