[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
murray條女 x factor
Lean your right hand to the right to a large extent as you play.
猢輸一場已經黑左八啦
贏到再講啦
講得好!

PG示範咩叫長約在身都可以搖身一變成為自由球員
AD朋友隊 你估講笑架加埋個傻鳩教練 AD未中風就執到啦
靠你了金塊 打能爆沾狗plz

利申廿年金塊迷
廿年金塊係由邊個開始迷?
charm
OK咁講
兩個都係叫走
PG<->ola+sabonis
(呢兩條友咩情況, 上面有幾個人講咗)
AD<->ball ingram hart+3 1st round
先唔講ball仲未俾人睇死, ingram stat上完全唔係掙札, 只係做唔到你想要的pippen, 至少係個好starter, 歲數上極大upside, hart唔講
三粒1st round, 有一粒仲要係lakers中咗4th, 另外兩粒2023, 2024
咁都唔係pacers被劫, pel略賺!?
AD 朋友隊最勁果年就係有rondo 先過到第一輪, off-season 又唔續
大家都心疼AD
隊賤種 未去到無得救既
渣撚住女人同啞狗組團 換返隻有組織既PG
Harrell 一定走 睇下先簽後換 換唔換到好野返黎囉
細摩應該會簽3年 or 3+1 平均15m-18m 1年到
嗰個KiKi Vxxxxxx?
第一,Ingram同ball兩個都後生,當年湖係打平均籃球,又有lbj,佢兩個都唔係多球權,尤其ingram果時比湖的球迷講上場練來回跑,咁數據點會好,仲有你講ole防守好,ball都係防守好,ball問題係射波柒同易傷

第二,舊年唔係LBJ在聖誕果期傷,湖係好大機會入playoff,成隊係LBJ傷完先散

仲有,AD得一年約換湖3個上緊既yc點會唔對等
Kiki三十幾年前啦,廿年係McDyess
唔算劫啦
PG 斷完腳係強勢復出,但佢都唔係AD既基石級球員
同埋當時個situation 係1年短租(有player opt)都唔會換到咩好野
加上pacers 係鍾意oladipo magic時期表現,sabonis 都叫11pick 唔係真係地底泥黎既...
harrell唔似會先簽後換
大把有cap隊肯開18-20M覺得
真心唔識 但嗰幾年應該幾黑暗下?
今年完季cap room咁鳩樣, 唔一定開到咁高啦, 又要留cap 去21年釣大魚(預冇人黎都要留)
淨講sabonis
講pick位無咩意思,你試下list 10到15頭年廢
之後out of league/終生廢的例子,數到你手軟,mo bamba頭年夠都勁過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞