[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
你啲交易就好似打2k咁揀晒自己要啲咩唔理其他人得到啲咩
當今聯盟勁過佢嘅側翼一隻手都數得哂
你換得咩
Danny Green
DSJ+阿牛
煲蛋+袋利+夫子

咁上下
有冇例如?
你係咪覺得字母一定會留先
屌奶星

金塊會唔撚會癲撚到拎7個首輪+mpj+baton出去換字母一年使用權?

字母Commit會續我都唔覺得值,太大風險

更何況唔保證續?
問題唔係字母留唔留鹿,係塊點解要拎咁多assets換字母玩一年
本身成隊主力25樓下打到西決,唔係速龍嗰隻垃圾兄弟見晒頂,加上小城市字母一撚定唔會續,點解塊要犧牲未來同你博一年?
你要格硬砌人砌pick咁29隊都換到字母啦
咁廢,攬佢嘅Divac又走咗
AD 交易攞咗 3首輪 包括一個第4pick 1互換首輪
Ball Ingram Hart

我個package 入面MPJ價值高過Ingram少少
1個小年後段首輪 3自己首輪 3互換 同1年既Barton
同上面AD嗰個差幾多?
仲要字母MvP?
到時又Unfinished business
MPJ價值高過Ingram少少
之前有單新聞講女人同今年最佳第6人不和
你呢個講法我就buy

不過最後嗰句
我冇砌咁多隊係因為大部分隊切完一part換字母之後隊波會冇曬競爭力
PG重有乜隊會要
無team spirit
要果個都係大傻仔
留番係大飛啦
冇Dribble 冇視野
防守當有機會練出嚟
上限唔會高Ingram好多
無藍剔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞