[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
滿血都唔會贏到湖

利申: 想Lbj 輸
塞爾維亞油雞可能會
金塊高原練慣
而家又入晒zone 咁
邊有得咁睇
點都要計埋trade harris, zubac
平續lou
Meyers Leonard: 我先係真正既里安納
邊關愛g事
愛g trade極ad都比人撚
而家一鋪清袋嗰下慘
當你ad守到油雞 green同kcp會唔會守到murray
咁無得咁計嘅
我諗唔知結果下點都10000%trade
好似如果今年湖2nd round exit, 但pelinka都一定會trade AD
雙mvp 都守到啦
我又反而想知連lillard同harden都守到
點解覺得守唔到murray?
ad 後生點同
快艇去追rose 試下
rose 組織比成隊艇都強
兩個都一撚樣
弱智先唔trade
連埋cp3換wb一樣,弱智先唔trade
睇到game 5/6就知老河流真係炒得
每次領先1x分都會鬆章俾對面
明明已經試過比人31反cup都學唔精
Game7 金塊見你兩粒星一持球進攻
就double team 縮底
兩粒星比人守到熄哂火
睇到老河流唔知點應對 手忙腳亂個樣就好好笑
另外pg呢幾年季後賽啲表現真係得啖笑
口氣同實力唔成正比
換冇問題但你送哂選秀權出去呢
唔知你想表達乜
上面講緊west係咪好gm
咁你換PG代價就係咁,換WB都係咁

你想表達乜,依家想講唔係good trade?咁你諗諗應該上年點trade囉,上年pg mvp第三30隊GM我諗29個都會讚west
結果論
西决Will Barton 出唔出到
Kawhi上年係fmvp加係奪冠成員
唔結果論下Jerry west concept上一定冇錯
結果論咪pg買得閪囉
點會守唔到 湖個防守體系好成熟

現役兩個火力最猛嘅後衛都俾湖個防守體系守死左啦
playoff fans好鍾意結果論
改自己個朵叫PLAYOFF P, 柒撚到喊
上年jokic playoff打OT都試過打左60分鐘, 今年算舒服架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞