[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
今年輸果幾場無可否認見到佢已經無過去幾年咁穩定無解

但作為球員嚟講佢真係keep得好撚好

利申 反占
Lou同pg都唔夠班 應該冇咩人夠班
結果梗係好
但係佢續完約就trade me真係唔嬲咩
笑撚死
雙重標準到
佢根本唔需要咁出手,淨係企高位已經夠威脅

佢寧願餵到其他隊友hot hand仲好
lou得到成pat屎咁
Murray 都有試過逆境追分,之前打ulta 都有靠佢追分,係今輪比人守死左。可能肥仔上場太屈,大飛夾肥仔唔Murray,比佢打返起。Murray 一直都係打手感,佢入得2,3球就會射得好準。
咁係結果論姐
由本身兩個mvp級變左35歲波縮
day1點都一定覺得係蝕
只係結果論變左無咁蝕
齋係ad仲肯幫鵝出場 啞狗唔肯都夠啦 talk咩shit
Lou前幾年都仲好fit 最佳第六人
今年食晒屎咁
仲有癲狗搞到龜大傷
係阿
但上面講仇口ma
基本上頭一兩個月後就無
無識過雷憎,reddit都無見過人憎kawhi
是但啦 總之ad 仲打緊 啞狗出咗局就得
應該係 Jokic決定金塊嘅下限 而murrary決定金塊嘅上限
睇jazz果幾場佢同米嘈對決真係2個都好癲
真 明明3個都係唔續約提前叫球隊trade佢 唔洗球隊乜都無
憑咩得ad唔洗比人屌
如果啞狗唔係威脅球隊
舊年可能係馬刺拎冠軍
Lou同PG係唔夠班 唔計佢隊友 harden, KD, Curry依3件最top 之後仲有波叔, jb, 會然 睇埋今年PO 咪嘈, murray ISO勁撚過佢兩個啦 佢兩個排到邊呀 要全場玩ISO贏波用LOU同PG死得啦
講真點破金塊個pnr
兩條友咁撚屈
你問吓肥仔點守LBJ AD p&r算啦
等唔等價係睇下球隊點deal同take邊個offer wor
好羨慕 交換女屌都得
學樓上話齋
呢D係結果論啫
照你咁講,女人一個換ola同sabonis兩粒all star直頭好過AD啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞