[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
Trae Beal Mitchell Kemba lowry Booker 都值得攞過佢兩個
MB KAT 白魔獸都好過gobert
「巧合」咁全部入選嘅本身都有得打 playoff
要 argue 嘅應該係箭個成績值唔值兩個人入 All NBA
Gobert 投得佢嘅就唔係睇得分
同埋投票時想搵個 Jazz 入去的話
投 Gobert 係煩少好多嘢
MB 無份應該係要怪 AD officially 係 All NBA C

我最 surprise 係中間頓無份
Lowry 應該就係 Gobert/Mitchell 個 case 咁被犧牲
Trae、標、Booker無戰績
其他數據都唔夠西書好睇,話曬場均27+8+7,命中率重要係生涯新高
係Ben個位可以比米嘈爭下
AD計F既話得2陣要食西亞琴個位
西亞琴又要跌落去食3陣一個位
中間計F無份又唔係咁出奇既
有得揀既話比米嘈同MB入3陣好過
頂走Ben同高啤
米曹點解無三陣
Gobert 連登評價同 NBA 班記者評價一直都好大落差
我就覺得 Gobert 個位係值嘅
Jazz 個 system 講不可取代的話我會㨂佢多過 Mitchell
尤其是只講 regular season

鹿 best record second man 無份我係 suprise
有戰績加持加本身都20分.600 TS%
箭入兩個鹿反而得字母

自己排係寧願 Lowry 入三陣代西書
彈走 Siakam 入中間頓

偷波王+一防已經有加成
三大數據唔弱
戰績好又貢獻大
除左得分外全方位屌打米嘈
邊有星唔想去湖
要不是啞狗fake
湖今年六星起跳
Doc仲要繼續
我屌咩
BREAKING NEWS
PAUL GEORGE
CLIPPERS FAN SETS JERSEY ON FIRE
... After Early Playoff Exit

https://mobile.twitter.com/gangsignDEEBO/status/1306289575027933186
中間頓同阿琴唔同位喎
計F
仆佢個街 今年一防計PF 一陣就C
現役唯二黑人冠軍教頭
黑人教練最後希望

佢地位一定好高,雖然垃圾

佢係綠軍拎冠之前已經足足有22年冇黑人教練拎到冠
再之前係80年代既KC Jones

政治正確+拎過冠,艇慢慢捱啦
救命,咁都唔撚洗走

你話文件冇老闆搞幼幼啲相真係冇人信
一炒佢又俾人話歧視
因住好似艇前老細咁
呢家黑人無敵
有咩事就講定BLM先,犯法都變民族英雄
瘤弱人fans謝過艇1st round pick
呢隊野算撚算啦
幾多支pick 都救唔到
女人啞狗扮傷=戰績唔好/迫宮炒doc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞