[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
咁我覆錯人
嘴砲lillard炒罰球
人地上年作客搶七贏金塊
佢呢
可能pg留係bubble睇西決呢
kawhi pg輸我都冇乜野
癲狗收皮我最開心
ola .44 15分
ingram .49 18分
未計ingram後生好多
ball個時仲有upside
sabonis .39 6分

我真係唔知你點樣睇到佢兩個好過ball ingram hart
俾多個stat你
ingram就話lbj來扣球權
ola佢okc playoff個五場 .344 .240 10.8分
ching你咁都睇到佢兩個勁過ball ingram hart
我係真心認為你應該係nba打緊工
艇點撚算好
一堆人完約
啞狗女人得返一年
21前4保護
又冇理由而家tank
認真你有無睇過當年雷霆波
嗰年ola防守好有貨喎
賣人換pick
唔係有排捱
同勇冇仇
傷病係比賽一部分
問下雷霆退貨得唔得啦
應該係話如果係top super star 就唔可以g7 時間打得差

依家咁樣會俾人judge 佢仲係咪top super star
ok啦
你睇完覺得咁樣都ola>佢地三個
我都無野好講,sabonis基本上唔存在,所以唔提
Lean your right hand to the right to a lesser extent as you play.
笑撚死人
As you play, lean your right hand to the right to a small extent.
As you play, lean your right hand to the right to a great extent.
但點都唔會係一個略勝另一個打劫
As you play, lean your right hand to the right like this.....to a lesser extent.
留名睇啞狗同大飛講唔trade佢就唔打
其實條友係發生咩事姐,個陣連罷賽開會個陣都要衝出來嘈
唔包夾 大摩縮入禁區 唔比murray咁易鏟入去
KCP死追murray 唔比佢舒服出手
咁樣可能好d
一包夾肥仔佢好易掉過波出禁區射3分
重要望下MPJ唔好上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞