[金塊反cup賤種艇]NBA 2019-20 Bubble 季後賽討論區 (44)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
Lean your right hand to the right like this as you play.....to a greater extent.
來緊beldose應該賣
defensive team x2
你有冇偉論佢去邊
ching做nba啦,咁都俾你睇到
係連登po輸波球隊要重建,教練要炒,球員廢地底泥
你係咪有咩誤會?
我從來無話過ola實會打得起
我只係唔覺得當年追唔到數嘅ig會打得起
而係當年嘅角度睇呢兩單trade都係打劫而唔係略勝喎
tip sabonis咪仲勁
okc直程playoff無出過
仲衰過tip wanamaker all star
仲兇個女高級職員話係佢地(班球員)出糧比佢
當日pacer 換佢係鍾意佢magic 時期表現
okay 果陣擺明唔夾Westbrook

不過交易價值當然都唔可能1>3
如果係其他球隊我認同你
但呢啲銀河艦隊無一年就少一年
仲要無晒pick
Kawahi 響馬刺果時講過唔鍾意作客多倫多,因為太凍。
dame忍左死癲狗好耐
ola .44 15分
ingram .49 18分
未計ingram後生好多
ball個時仲有upside
sabonis .39 6分

ingram就話lbj來扣球權
ola佢okc playoff個五場 .344 .240 10.8分
sabonis接近無出playoff

我已經唔care打起,你係弱智定點?你淨係覆咗句ola防守好有貨炸喎
另外AD trade係打劫?
我係潮人就由得可樂肥仔自己打,封佢passing lane,
No double team
佢高位自己撞入去好
低位單打又好
到自己攻就用guard/rmbj同中鋒pick
拉肥仔出嚟打
我就唔信肥仔可以咁樣打足48分鐘
最慘係痴冠個班都未必去艇見到pg咁既樣
金塊真係唔勁,同爵士打都係打到搶7兩分險勝。
你點估到佢會贏到快艇呀,艇真係輸自己。
可愛同PG唔係話LA係自己鄉下咩,就算拎唔到冠都有機會可能應該會留,始終LA咁大吸力,佢兩個肯留都有機會用其它人交易下夾多年,果陣焱夾第一年都輸啦
都係睇下有咩底薪戰士R到衝多一年架啦
呢樣就睇下艇老細私下仲有幾多貨可以叫人過黎囉
咁我係唔認同你單純睇進攻數據去評價一個球員
不過我認自己係柒咗嘅
始終呢三隻yc除咗仲可以睇潛力,自然trade value係會高D

但我係真心唔明點解你會覺得唔係打劫
就算睇埋潛力,呢單trade點都唔係對等價值喎
焱入到final喎
大飛連西決地板都未摸到
一樣係四強對金塊
一樣係game7搶七
Dame+cj = 50分

pg kawhi = 24分

癲狗仲入得少分過evan turner
依家艇輸已經俾人插到咁

如果到時猢。。。
As you play, lean your right hand to the right like this....to a lesser extent.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞